és ugyanolyan sz@r everesten.... ehh
amugy van egy table scanner fül most, erről valaki valamit, hogy hogyan kell használni?
megjelenitési probléma
sziasztok
megvettem a hm-et, eddig a próba verzió müködött szépen, most az a gondom hogy minden leosztást beimportálok,és sem a sessions ,sem a handak közöt nem jelenit meg belőle semmit.
tud nekem valaki segiteni hogy mit állíthattam át valahol??
Ki van választva a nicked, amelyiknek a statjait meg szeretnéd jeleníteni?
az a gondom hogy minden leosztást beimportálok,és sem a sessions ,sem a handak közöt nem jelenit meg belőle semmit.
tud nekem valaki segiteni hogy mit állíthattam át valahol??
Ki van választva a nicked, amelyiknek a statjait meg szeretnéd jeleníteni?
Na elkeveredtem a holdem manager oldalára, megtaláltam a beállításokat.
Annak rendje és módja szerint elakadtam a HUD beállításánál. :)
STEP 1 - Very Important – Close Holdem Manager and reopen Holdem Manager before proceeding.
Bezárjuk, újra indítjuk.
STEP 2 - Go to the main Import window of Holdem Manager and click “Start Auto Import”
Oké, ott vagyok.
STEP 3 - Open your poker client and play a couple cash game hands.
Játszottam pár handet cash gamen.
STEP 4 - After you’ve played a couple hands we can now setup the hero name. Go to “HUD Options\Setup Hero Names”.
STEP 5 - Click “Add” on the Select Your Screen Names window.
Ebben az ablakban ugye:
http://kepfeltoltes.hu/090427/hud1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ekkor megjelenik ez:
http://kepfeltoltes.hu/090427/hud2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
STEP 6 - On the Select Player window, type in your screen name used on your poker client.
Ide aztán beírhatok bármit, nem marad meg. Nem tudom leenterezni, és a rendelkezésemre álló gombok nem alkalmasak a név rögzítéséhez.
Szerintem itt a lejátszott hand alapján meg kellene jelennie egy névlistának, és onnan kellene kiválasztanom. Csakhogy nem jelenik meg.
Ezek a lépések már nincsenek meg.
STEP 7 - Highlight your name where it appears in the big white window.
STEP 8 - Click “Select” in the bottom right
STEP 9 - On the Select Your Screen Names window, click “Close”
nálam teljesen jól müxik, mi a baja?
amugy van egy table scanner fül most, erről valaki valamit, hogy hogyan kell használni?
PS-en HUD probléma
Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy hiába találja meg és azonosítja be a Table Finder a PS-s asztalt, csak úgy tudom az egyes asztalokra rábírni a HUD-ot, ha mindegyiket külön-külön bejelölöm a Finder-en keresztül.
Milyen beállítást nem csináltam meg, hogy ez automatikus legyen, ha már egyet felismertettem?
A segítséget előre is köszi..
Db :)
sziasztok
Az 1.08-as verzió nem jeleníti meg a HUD Pop-up -ot játék közben vagy az én beállításaimmal vannak a gondok?
köszi
sziasztok
Az 1.08-as verzió nem jeleníti meg a HUD Pop-up -ot játék közben vagy az én beállításaimmal vannak a gondok?
köszi