Hello!
Mi lehet az oka, hogy a PS-es hh-kat nem tudom importálni, import error-t ír minden probálkozás után. Ezt a PS update óta csinálja.
Pls, help.
Sziasztok!
Pár napja volt egy frissítése a HM-nek, azóta az alábbi problémáim vannak vele:
- tornákon minden játékosnál csak az utolsó hand szerepel a hud-ban, ha duplán kattintva átváltok sessionre, akkor látom csak a jelenlegi session handjeit, a korábbiakat sehogy nem tudom kihozni
- a saját statisztikáim a HM-en belül nem tudom megnézni azóta. Beimportálja a handeket, mert a hud-ban mindent látok, de belül nincs semmi. Sem a reportban, sem a sessionben, a graph sem változik
- eltűntek az eddigi torna eredmények, az újakat pedig nem is számolja el
Más is tapasztalt hasonlót, illetve ötlete valakinek, hogy miért csinálja, hogyan lehetne javítani?
Mi lehet az oka, hogy a PS-es hh-kat nem tudom importálni, import error-t ír minden probálkozás után. Ezt a PS update óta csinálja.
Pls, help.
Frissíteni kell a legújabb HM verzióra. 2-3 hete küzdöttem ezzel, leírtam a részletes megoldást ebbe a topicba. Olvasd vissza a 2-3 héttel ezelőtti hozzászólásomat, és meglesz a megoldás.
Hali..
HM 1.09 beta 17 van fent. Próbáltam Autoimportot Ongame-s handekre, de vmiért nem olvas be semmit. HUD nem tesz ki semmit.
Megoldás?
Update!
HUD probléma Full Tilten
Sziasztok!
Van egy kis gondom a HM-mel:
1. Full Tilten cash game asztalon pár hand statjait megjeleneíti (kb. 5-6 db-ot), aztán semmi.
2. A Players ikon alatt, ha kipipálom azt a sort hogy csak az aktív játékosokat mutassa, jön egy hiba üzenet miszerint nincs bekapcsolva az auto import, pedig be van.
Úgy tűnik valami gond van az auto importtal, de lövésem sincs mi. Akinek van ötlete segítsen plííííz!!!
Sziasztok srácok!Most készülök beruházni HM-be! NL 10 re megfelelően tudom használni: (Hold'em Manager Small Stakes Version ($55)))) ezt a verziót?? Nem tudom melyik verziót ajánanátok?
Bocsi a fish kérdésért
Sziasztok srácok!Most készülök beruházni HM-be! NL 10 re megfelelően tudom használni: (Hold'em Manager Small Stakes Version ($55)))) ezt a verziót?? Nem tudom melyik verziót ajánanátok?
Bocsi a fish kérdésért
Sziasztok!
Az a problémám a HM-mel, hogy manapság ha megnyitok 13 SNG-t, akkor az első 5-nél nem frissíti a statokat, tehát az első vakszint statjait mutatja a HUD, míg a többi 8 asztal jól működik.
Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm a segítséget!