Sziasztok!
Az a problémám a HM-mel, hogy manapság ha megnyitok 13 SNG-t, akkor az első 5-nél nem frissíti a statokat, tehát az első vakszint statjait mutatja a HUD, míg a többi 8 asztal jól működik.
Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm a segítséget!
a HM replayer automatikus berak ikonokat a playáknak (zöld hal, abc, mobil (gyk =calling station), stb.) ezeket lehet valahogy alapból hozzárendelni a playákhoz? pt2ben volt ilyen autorate vagy valami ilyesmi ha jól emléxem.
postgreSQL
sziasztok
úgy telepítem a progit ahogy itt le van írva és a végén mikor már majdnem feltelepítette ezt írja ki és törli amit addig feltett. "A fioknevek és a biztonsági azonosítók között nem jott létre kapcsolat"
Beállítási segédlet: :: HOLD'EM MANAGER :: Online Poker Tracking and Analysis Software
(bár már probáltam magyar portal is de ugyanez volt)
tudna valaki segíteni ebben?
sziasztok
HM hiba
Sziasztok a HM nálam már megint vacakol,inditáskor ezt adja.
Van valami tippetek hogy mi lehet a baj,illetve a megoldás?
Előre is köszi a segítséget
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
a HM replayer automatikus berak ikonokat a playáknak (zöld hal, abc, mobil (gyk =calling station), stb.) ezeket lehet valahogy alapból hozzárendelni a playákhoz? pt2ben volt ilyen autorate vagy valami ilyesmi ha jól emléxem.
senki? :(
Options- > Auto Rate ->Enable auto rate + mindent betudsz állítani.
szervusztok. nekem az lenne a kérdésem,hogy PS hová menti a handeket?Vagy esetleg mindig emailben kell lekérni és beügyeskedni HM-be?
Elég bugyuta kérdésnek tűnik de nem az :):)
Előre is köszönöm a segítséget.
szevasztok
szervusztok. nekem az lenne a kérdésem,hogy PS hová menti a handeket?Vagy esetleg mindig emailben kell lekérni és beügyeskedni HM-be?
Elég bugyuta kérdésnek tűnik de nem az :):)
Előre is köszönöm a segítséget.
szevasztok
A PS lobbyban be kell állítani, hogy a merevlemezen hova mentse a handeket.
(öotions/instant hh opts.)
/ez a kérdés inkább a PS topikba való ;)/