Sziasztok!
Beírom ebbe a topicba is a kérdésemet hátha tud valaki segíteni.
Sikerült beüzemelnem a Holdem manager HUD-ot a DON-hoz. Lenne két kérdésem.
-Az egyiket már kérdezte egy kolléga ceewyl blogjában be is másolnám "A HM-ban egyébként a statok vakszintenként automatikusan updatelődnek? Azaz ahogy nőnek a vakok, mindig az aktuális szintre érvényes statokat írja ki, vagy ehhez közben kell buháralni a hudot? "
-Másik, hogy körülbelül hány hand után tudok reális képet kapni a többi játékosról?
Választ előre is köszönöm!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy sng-ben csak az adott vakszinten lévő stat-okat mutassa a játékosokhoz.
köszönöm.
sziasztok
úgy telepítem a progit ahogy itt le van írva és a végén mikor már majdnem feltelepítette ezt írja ki és törli amit addig feltett. "A fioknevek és a biztonsági azonosítók között nem jott létre kapcsolat"
Vakszintenkéntre én szerintem megtaláltam a megoldást.
Hud options/additional hud filters/filter by limits/ uncheck
Azon filózok, hogy itt a bubble-ra is lehetne szűrni a player számmal való babrálással.
(remélem nem hülyeséget beszélek, de az biztos, hogy lehet vakszintre szűrni valahogy)
Segítség!!
Kedves tapasztalt HM-esek!!!
Kiprobáltam a HM-t és ma úgy döntöttem, hogy megvásárlom.
Na eddig sikerült!!! Nem vagyok benne biztos, hogy a hand history-t honnan importáljam, (gondolom, hogy ahonnan le vannak mentve) De nem frissül az adatbázis..
Meg a hud sem mutat életjelet. Esetleg tud valaki egy részletes tájékoztatást adni a helyes beállításokról?
Akár telefonon is!!! Motiváció gyanánt egy jelképes 10-20 usd-t syivesen áttobok a PSTARSon hálám jeléül aki rám szánna 10 percet!
Vagy szivesen beszponzorálom egy kis elő versenyre Pesten
Köszi előrre is!!!
Ahová menti oda állítsd be az auto importot és minden egyes játék előtt start auto import, ennyi.
Kösz a BPO beülőt! 2t sponsor for everybody!
Lol!! Ne már ez nem lehet ennyire egyszerű, de csináltam még egy mappát ahova másolom a HH-t mert a starsos alap mappat nem találom.. Tuti debilnek tűnök de tényleg csak összegabajodtam..
Nyugi... titcar tudna mesélni mikor alapvető dolgokról kérdezek tőle. :) Ha van még vmi írd le és vki válaszol majd rá.
Aha közben nézem, hogy nincs is beállítva autoimport folder, ez már egy jó jel. Viszont a Starsnál a mappa amibe menti a handeket annak ellenére hogy le van irva az elhelyezkedéde nem találom, meg a beállításnál meg kell adnom egy archive foldert is? Az mi is?
Jah és Lordius: minden kezet mutat nem vakszintre lebontva.