Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Lordius
Válasz Lasthero kommentjére
2009. aug. 29. 17:22

Sziasztok!
Beírom ebbe a topicba is a kérdésemet hátha tud valaki segíteni.
Sikerült beüzemelnem a Holdem manager HUD-ot a DON-hoz. Lenne két kérdésem.
-Az egyiket már kérdezte egy kolléga ceewyl blogjában be is másolnám "A HM-ban egyébként a statok vakszintenként automatikusan updatelődnek? Azaz ahogy nőnek a vakok, mindig az aktuális szintre érvényes statokat írja ki, vagy ehhez közben kell buháralni a hudot? "
-Másik, hogy körülbelül hány hand után tudok reális képet kapni a többi játékosról?
Választ előre is köszönöm!

törpapa
Válasz Lasthero kommentjére
2009. aug. 29. 17:23

Azt hogyan lehet beállítani, hogy sng-ben csak az adott vakszinten lévő stat-okat mutassa a játékosokhoz.

köszönöm.

Steveeland
Válasz filip002 kommentjére
2009. aug. 29. 18:21

sziasztok
úgy telepítem a progit ahogy itt le van írva és a végén mikor már majdnem feltelepítette ezt írja ki és törli amit addig feltett. "A fioknevek és a biztonsági azonosítók között nem jott létre kapcsolat"

tippek egy analfabétától: Lehet hogy a passokat benézted? A windows felhasználói fiókok felügyelete ki van kapcsolva?

Jah és Lordius: minden kezet mutat nem vakszintre lebontva.

törpapa
Válasz Steveeland kommentjére
2009. aug. 29. 18:43

Vakszintenkéntre én szerintem megtaláltam a megoldást.

Hud options/additional hud filters/filter by limits/ uncheck

Azon filózok, hogy itt a bubble-ra is lehetne szűrni a player számmal való babrálással.

(remélem nem hülyeséget beszélek, de az biztos, hogy lehet vakszintre szűrni valahogy)

2tiWinner
Válasz törpapa kommentjére
2009. aug. 29. 18:44

Segítség!!

Kedves tapasztalt HM-esek!!!

Kiprobáltam a HM-t és ma úgy döntöttem, hogy megvásárlom.

Na eddig sikerült!!! Nem vagyok benne biztos, hogy a hand history-t honnan importáljam, (gondolom, hogy ahonnan le vannak mentve) De nem frissül az adatbázis..

Meg a hud sem mutat életjelet. Esetleg tud valaki egy részletes tájékoztatást adni a helyes beállításokról?

Akár telefonon is!!! Motiváció gyanánt egy jelképes 10-20 usd-t syivesen áttobok a PSTARSon hálám jeléül aki rám szánna 10 percet!

Vagy szivesen beszponzorálom egy kis elő versenyre Pesten

Köszi előrre is!!!

V.Peti
Válasz 2tiWinner kommentjére
2009. aug. 29. 18:47

Ahová menti oda állítsd be az auto importot és minden egyes játék előtt start auto import, ennyi.

Kösz a BPO beülőt! 2t sponsor for everybody!

2tiWinner
Válasz V.Peti kommentjére
2009. aug. 29. 18:49

Lol!! Ne már ez nem lehet ennyire egyszerű, de csináltam még egy mappát ahova másolom a HH-t mert a starsos alap mappat nem találom.. Tuti debilnek tűnök de tényleg csak összegabajodtam..

V.Peti
Válasz 2tiWinner kommentjére
2009. aug. 29. 18:51

Nyugi... titcar tudna mesélni mikor alapvető dolgokról kérdezek tőle. :) Ha van még vmi írd le és vki válaszol majd rá.

2tiWinner
Válasz V.Peti kommentjére
2009. aug. 29. 18:54

Aha közben nézem, hogy nincs is beállítva autoimport folder, ez már egy jó jel. Viszont a Starsnál a mappa amibe menti a handeket annak ellenére hogy le van irva az elhelyezkedéde nem találom, meg a beállításnál meg kell adnom egy archive foldert is? Az mi is?

Lordius
Válasz Steveeland kommentjére
2009. aug. 29. 19:00

Jah és Lordius: minden kezet mutat nem vakszintre lebontva.

Szia!
Valahogy szerintem meg lehet oldani, hogy vakszintenként mutassa, mert a ceewyl a cikkében is elkülönít különböző vakszintenkénti értékeket.

Törpapa: Ha sikerülni megoldani a dolgot majd értesíts légyszíves :)
egyenlőre ott tartok, h. uncheckeltem amit írtál.

Élő ügyfélszolgálat