Nekem eddig mindig az összes értéket mutatta és nem állítottam szerintem semmin. Frissítettél mostanság?
Beállítás
Sziasztok
Titan pokeren játszok mostanában, és az a gond hogy a hand history-kat nem akarja importálni a program. Sem a hold'em manager, sem a poker tracker.
Úgy csinál mintha importálná, de aztán mégsem látszik semmi. Nem tudjátok mi lehet a gond?
Nem tudom, de nálam is vacakol mostanában. Az utóbbi 2-3 napban is nehezen indult a HUD, de mára totálisan behalt. Pedig semmit nem változtattam a rendszeren. Gyakorlatilag semelyik teremmel nem megy.
sziasztok,
elég béna kérdésem volna:)
Megvettem holdemmanagert , a honlapon ki is fizettem mb-vel igen ám de utána véletlenül tovább nyomtam az oldalt mikor megint bejött a honlap.Akkor kaptam voltam meg a serialt meg minden?Vagy hogy s mint kapom meg a cuccost?
gery
sziasztok,
Megvettem holdemmanagert , a honlapon ki is fizettem mb-vel igen ám de utána véletlenül tovább nyomtam az oldalt mikor megint bejött a honlap.Akkor kaptam voltam meg a serialt meg minden?Vagy hogy s mint kapom meg a cuccost?
gery
sziasztok,
gery
Mit ajánlanátok 70K handet mekkora részekre bombázzak szét, hogy be tudja postolni a HM??????mert fogalmam sincs, nem merek találgatni, dee hátha valamelyikőtök tudna segíteni...hogy egyszerre mennyivel birkózik meg
Hogy tudom a hudot kikapcsolni,nem kell a donokhoz,de utólagos elemzésre kellenének a handek?
Hogy tudom a hudot kikapcsolni,nem kell a donokhoz,de utólagos elemzésre kellenének a handek?
HUD opts./launch HUD with ai pipa ki.