Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

törpapa
Válasz Lordius kommentjére
2009. aug. 29. 19:26

Én videóban láttam, hogy külön veszi, csak most fórumában olyan írást találtam, hogy nem tudja. Szóval lehet, hogy az csak egy véletlen bug volt :). Remélhetőleg még nem javították ki, majd később kipróbálom.

ceewyl
Válasz törpapa kommentjére
2009. aug. 29. 19:46

Azt hogyan lehet beállítani, hogy sng-ben csak az adott vakszinten lévő stat-okat mutassa a játékosokhoz.

köszönöm.

Ez szerintem az alapbeállítás.

Most is külön mutatja a vakszinteket, csak az a baj nálam, hogy még akkor is a 10/20-as vakszint statjait mutatja, mikor már 75/150 vakszint van...
Pár napja hülyült meg, előtte jó volt nálam.

Macko1
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 29. 20:01

Ev ?

Meg tudná valaki mondani mit jelent a következő 2 kifejezés:

$(EV adjusted)

EV BB/100

Ha jól sejtem a várható értéket mutatja?

Köszi a segítséget!

GL!

Lordius
2009. aug. 29. 20:58

Most is külön mutatja a vakszinteket, csak az a baj nálam, hogy még akkor is a 10/20-as vakszint statjait mutatja, mikor már 75/150 vakszint van...

És hol látom, hogy az adott vakszint stattjait mutatja e épp? Ezt sajna nem találtam , hogy kell leolvasni.

Steveeland
2009. aug. 29. 23:37

Nekem eddig mindig az összes értéket mutatta és nem állítottam szerintem semmin. Frissítettél mostanság?

Matt Coburn
Válasz naná hogy kommentjére
2009. aug. 30. 14:08

Ha kizöldül a vpip, azt jelenti laza a skac?

Csak mert mindig a magas értékeknél zöldül. :)

addict776
Válasz Macko1 kommentjére
2009. aug. 30. 14:10

Meg tudná valaki mondani mit jelent a következő 2 kifejezés:

$(EV adjusted)

EV BB/100

Ha jól sejtem a várható értéket mutatja?

Köszi a segítséget!

GL!

$(EV) várható érték dollárban
várható bb/100

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 30. 14:13

Ja, egyébként tudtok valami bejegyzést, ami azt taglalja, hogy a különböző értékeket hogyan kell értelmezni?

Pl. az agressziófaktoron elmélkedem, hogy azzal mit kezdjek, milyen értékek jelenthetenek valamit is a számomra.

Most az egyetlen jelzésem, hogy ahol magas bármilyen érték, ott már történt valami, tehát kicsit virgonc az illető.

(Hmanager most hajtotta az első értékelhető nyereséget, kiszúrtam a laza srácot, aki vadul támadott, de engem nem hatott meg, K magas lappal tartottam az allinjét flopon, és valóban nem volt semmije)

Egyébként jó nagy baromság volt, csak olyan magas volt a vpip és az raise értéke, hogy vérszemet kaptam. :P

addict776
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 30. 14:14

Ja, egyébként tudtok valami bejegyzést, ami azt taglalja, hogy a különböző értékeket hogyan kell értelmezni?

Pokerakademia.com - Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikák és azok elemzése | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Matt Coburn
Válasz addict776 kommentjére
2009. aug. 30. 14:35

Pokerakademia.com - Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikák és azok elemzése | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Köszi, ez is nagyon hasznos, csak én olyat keresek inkább, hogy mikor ránézek a többi játékos értékeire, tudjam hogy azok mit takarnak. Most ott tartok, hogy ha nem nagyon ugrálnak, kevesebb mutatójuk van, ha ugrálnak, akkor meg magasabb. Na most ezt az ökölszabályt szeretném konkretizálni olyanformán, hogy bizonyos értéktől ki laza, ki konzervatív, ilyesmi. :)

Élő ügyfélszolgálat