Én videóban láttam, hogy külön veszi, csak most fórumában olyan írást találtam, hogy nem tudja. Szóval lehet, hogy az csak egy véletlen bug volt :). Remélhetőleg még nem javították ki, majd később kipróbálom.
Azt hogyan lehet beállítani, hogy sng-ben csak az adott vakszinten lévő stat-okat mutassa a játékosokhoz.
köszönöm.
Ev ?
Meg tudná valaki mondani mit jelent a következő 2 kifejezés:
$(EV adjusted)
EV BB/100
Ha jól sejtem a várható értéket mutatja?
Köszi a segítséget!
GL!
Ez szerintem az alapbeállítás.
Most is külön mutatja a vakszinteket, csak az a baj nálam, hogy még akkor is a 10/20-as vakszint statjait mutatja, mikor már 75/150 vakszint van...
Pár napja hülyült meg, előtte jó volt nálam.
Ez szerintem az alapbeállítás.
Most is külön mutatja a vakszinteket, csak az a baj nálam, hogy még akkor is a 10/20-as vakszint statjait mutatja, mikor már 75/150 vakszint van...
Pár napja hülyült meg, előtte jó volt nálam.
Ha kizöldül a vpip, azt jelenti laza a skac?
Csak mert mindig a magas értékeknél zöldül. :)
Meg tudná valaki mondani mit jelent a következő 2 kifejezés:
$(EV adjusted)
EV BB/100
Ha jól sejtem a várható értéket mutatja?
Köszi a segítséget!
GL!
Ja, egyébként tudtok valami bejegyzést, ami azt taglalja, hogy a különböző értékeket hogyan kell értelmezni?
Pl. az agressziófaktoron elmélkedem, hogy azzal mit kezdjek, milyen értékek jelenthetenek valamit is a számomra.
Most az egyetlen jelzésem, hogy ahol magas bármilyen érték, ott már történt valami, tehát kicsit virgonc az illető.
(Hmanager most hajtotta az első értékelhető nyereséget, kiszúrtam a laza srácot, aki vadul támadott, de engem nem hatott meg, K magas lappal tartottam az allinjét flopon, és valóban nem volt semmije)
Egyébként jó nagy baromság volt, csak olyan magas volt a vpip és az raise értéke, hogy vérszemet kaptam. :P
Ja, egyébként tudtok valami bejegyzést, ami azt taglalja, hogy a különböző értékeket hogyan kell értelmezni?
Pokerakademia.com - Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikák és azok elemzése | Online poker, Rakeback, Póker bónusz