Milyen cikkről van szó? Hol érhető el? Itt valahol?
meg tudja valaki modnni hogy tudom megtalálni az adatbázisfájlt? kéne tolni egy reinstallt a gépemen, de egyszerűen nem tudom megtalálni az adatbázist, azt a "pár" handet meg nem akarom majd újra importálni ami eddig bent van ...
Milyen cikkről van szó? Hol érhető el? Itt valahol?
meg tudja valaki modnni hogy tudom megtalálni az adatbázisfájlt? kéne tolni egy reinstallt a gépemen, de egyszerűen nem tudom megtalálni az adatbázist, azt a "pár" handet meg nem akarom majd újra importálni ami eddig bent van ...
Elindítod a Holdem Manager-t. A fenti menüsorban találsz egy olyat, hogy "'Articles (1)". Ez alatt van. Ha nem találsz ilyet, akkor frissítsd a Holdem Manager-t.
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-30.html#post36553
hányas hsz? mer itt a vista alá való belővésről van szó...
hányas hsz? mer itt a vista alá való belővésről van szó...
Újra lenne hozzátok egy két kérdésem. Néhány fogalommal nem vagyok tisztába, mint pl: donk bet, cold call.
A HM-be a reoprtoknál, az Overall Steal Succes , az ugyanaz amit a hud kiir Steal értéknek?
Folded to River Bet, értékének valamelyik cikkbe olvastam hogy 70% alatt kell lennie, de ez most nem tudom hogyan kell értelmezni.
Másik kérdés, hogy az adatbázisba van 85k hand, és ha keresgélek az adatbázisba nagyon lelassul, olykor még le is fagy, több memoria kellenne (750 MB van most).....
thx, majd próbálkozok :)