Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Littlemage
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 19. 10:26

Milyen cikkről van szó? Hol érhető el? Itt valahol?

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 19. 12:53

meg tudja valaki modnni hogy tudom megtalálni az adatbázisfájlt? kéne tolni egy reinstallt a gépemen, de egyszerűen nem tudom megtalálni az adatbázist, azt a "pár" handet meg nem akarom majd újra importálni ami eddig bent van ...

Admin
2008. jún. 19. 13:02

Milyen cikkről van szó? Hol érhető el? Itt valahol?

Elindítod a Holdem Manager-t. A fenti menüsorban találsz egy olyat, hogy "'Articles (1)". Ez alatt van. Ha nem találsz ilyet, akkor frissítsd a Holdem Manager-t.

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 19. 13:03

meg tudja valaki modnni hogy tudom megtalálni az adatbázisfájlt? kéne tolni egy reinstallt a gépemen, de egyszerűen nem tudom megtalálni az adatbázist, azt a "pár" handet meg nem akarom majd újra importálni ami eddig bent van ...

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-30.html#post36553

Littlemage
Válasz Admin kommentjére
2008. jún. 19. 13:08

Elindítod a Holdem Manager-t. A fenti menüsorban találsz egy olyat, hogy "'Articles (1)". Ez alatt van. Ha nem találsz ilyet, akkor frissítsd a Holdem Manager-t.

ezek szerint ráfér egy frissítés a HM-emre :D

titcar
2008. jún. 19. 15:31

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-30.html#post36553

hányas hsz? mer itt a vista alá való belővésről van szó...

want2push
2008. jún. 19. 15:39

Nekem úgy tűnik, hogy 294. számú hozzászólástól kezdve.

Mintha itt is lenne némi infó erről. Arról is szó van, hogy mi a helyzet, ha átállunk Vista-ra.

Littlemage
2008. jún. 19. 16:35

297es

Sobi
2008. jún. 19. 19:41

Újra lenne hozzátok egy két kérdésem. Néhány fogalommal nem vagyok tisztába, mint pl: donk bet, cold call.
A HM-be a reoprtoknál, az Overall Steal Succes , az ugyanaz amit a hud kiir Steal értéknek?
Folded to River Bet, értékének valamelyik cikkbe olvastam hogy 70% alatt kell lennie, de ez most nem tudom hogyan kell értelmezni.
Másik kérdés, hogy az adatbázisba van 85k hand, és ha keresgélek az adatbázisba nagyon lelassul, olykor még le is fagy, több memoria kellenne (750 MB van most).....

titcar
Válasz Sobi kommentjére
2008. jún. 19. 20:27

thx, majd próbálkozok :)

Élő ügyfélszolgálat