Littlemage
Válasz Sobi kommentjére
2008. jún. 19. 20:51
Újra lenne hozzátok egy két kérdésem. Néhány fogalommal nem vagyok tisztába, mint pl: donk bet, cold call.
A HM-be a reoprtoknál, az Overall Steal Succes , az ugyanaz amit a hud kiir Steal értéknek?
Folded to River Bet, értékének valamelyik cikkbe olvastam hogy 70% alatt kell lennie, de ez most nem tudom hogyan kell értelmezni.
Másik kérdés, hogy az adatbázisba van 85k hand, és ha keresgélek az adatbázisba nagyon lelassul, olykor még le is fagy, több memoria kellenne (750 MB van most).....
donkbet, amikor valaki előről belenyit az emelt potba, de ugy, hogy nem ő volt a preflop emelő. általában gyenge kezet jelent, middle pair, valamilyen draw. persze ez nem törvényszerű
fold to river bet: ha 70%-nál többször dobod be a river betre, akkor azt jelenti, hogy gyengébb vagy (ill. gyengébbnek érzed magad) az ellenfélnél 70 %-ban. ami nem jó. vagy rossz kezeket játszol meg, vagy rossz szériában vagy.
bojanika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 19. 21:54
A set%- nál mennyi az átlag?
Mert azt vágom, hogy peches vagyok, de a mai 1500 hand alatt 6.6%-os mutató elég karcsú, nem?
Az összérték az elmúlt 3 napból (8275 leosztás): 9,7%.
Nálatok? Olyan 11-12% körül kéne lennie, nem?
Slash
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 19. 21:58
Nekem kis híján 28K hand alatt 10.3%-on van
Slash
Válasz Slash kommentjére
2008. jún. 19. 21:59
Az utóbbi 4 napban (12K hand) pedig 11.6%
Sobi
2008. jún. 19. 22:11
Mert azt vágom, hogy peches vagyok, de a mai 1500 hand alatt 6.6%-os mutató elég karcsú, nem?
Nekem a titanon uj 2500 handem alapján 15%, de az Overall Steal success 52,8, ez mit jelent, Nl20-rol vannak a leosztások...
kanrich_
2008. jún. 19. 22:26
Tegnap 1k hand után 0%, aztán 2k után 4% volt...
bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 20. 0:04
Tegnap 1k hand után 0%, aztán 2k után 4% volt...
Correction. Peches vagyok, de nem annyira, mint Kanrich D. barátom. Szerencsére ő sokkal jobb játékos nálam, és még így is nyer. :)
bojanika
Válasz Sobi kommentjére
2008. jún. 20. 0:05
Overall Steal success 52,8, ez mit jelent, Nl20-rol vannak a leosztások...
Gondolom, hogy az összes lopási kísérletedből mennyi sikerült (tehát mikor az ellenfél dobott).
kanrich_
2008. jún. 20. 1:20
Correction. Peches vagyok, de nem annyira, mint Kanrich D. barátom. Szerencsére ő sokkal jobb játékos nálam, és még így is nyer. :)
Nem azért írtam na :) (Persze egyébként pechesebb vagyok, ma is 2 buyin a különbség az EV adjusted ($) és a normál nyereség között :( ).
Viccet félretéve, csak azért tettem be, mert 1-2k hand alatt szeirntem ez teljesen reális, 100k körül meg helyre kell már álljon a statisztikai átlag (ott nekem rendben is van 11-12% körül).
Egyébként tegnap szinte soha nem kaptam set-et, ahogy ez látható is a számokból, de kétszer volt olyan, hogy amikor véletlen kaptam, akkor a másiknál kisebb set volt :)
Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 20. 11:11
Egyébként tegnap szinte soha nem kaptam set-et, ahogy ez látható is a számokból, de kétszer volt olyan, hogy amikor véletlen kaptam, akkor a másiknál kisebb set volt :)
ebben az esetben nem is olyan rossz ar a 4 %-ék, mert ez tuti ATM :)
-ATM- van egy csávó, aki ilyen nickel nyomul: you are my ATM. egyszer szóváltásba keveredtünk, mert 2szer huztam le a beülőjét rövid időn belül. Persze voltam, fish meg donk meg minden. meg kérdeztem tőle, hogy most akkot ki kinek is az ATM-je :D :D Persze jött a szar dumával, hogy menjek vele HU-zni. Írtam neki, hogy felesleges, mert a másik 4ember mellett is elnyerem a a pénzét :)