Egy kis segítség kellene!
Nekem is hasonló kérdéseim vannak mint sobi-nak!
Szeretnék a vaklopásomon javítani és többször megvédeni a vakjaimat,de ehez kellene tudnom pontossan miben is nyujt segítséget nekem a HM!
Csatolok egy képet és szeretném ha valaki elmagyarázni mi micsoda pontossan .
PL: BB Fold vs steal=én hány %-ban védem a vakot?
Steal=én hány %-ban lopom a vakokat?
A csatolt képen látható kiírásnál Pl:
Vs steal SB BB
Fold =emelésre hány % dobjuk el?
call =emelésre hány % adjuk meg?
3bet =emelésre hány %-ban 3bet-elünk?
A CO és a BTN opcióknál mi mit jelent?
Elöre is köszi
a vs. stealt fold/call/3bet jól írod.
a steal CO BN SB azt jelenti, hogy hányszor lopsz cut off-ból, button-ról, és kisvakként
Szerintem 2 lényeges dolog van:
Ha vakot védesz: megnézed hogy az ellen összesen hány %-ban lop(nyilván ne 10 handből indulj ki): ha 30 körül/felett jár, akkor ő már elég notórius vaklopó(sokak pölö csad D-ből lopnak sokszor....40-50%ban is..ezekt főleg), az ilyeneket lehet 3-betelgetni(csak megadogatni az emeléseit nem érdemes sztem, mert OOP leszel). Én elég tág range-el szoktam, kb minden amivel vakot szoktam lopni, viszont ha megadja az emelést akkor már óvatosan kell bánni vele. 3-betelni sem tanácsos minden körben, néha kell hagyni had vigyen 1-2 vakot, de általában a 2.-3. 3-bet után már vissza szoktak venni...NL25-ön amúgy nem kell túlzásba vinni a vakvédést...mert sokszor nem tudnak dobni...de regularok/jobb statú játékosok ellen lehet tolni
Ha vakot lopsz: Megnézni a vs. steal mutatót ha 70% felett van a fold akkor már mehet simán 80-90%nál meg mindig. Emellett nem árt megnézni hogy hány % a 3-bet és a call. Ha a 3-bet kiugróan magas(6-10% felett) akkor gyakaran visszajátszik a tolvajra...általában NL25ön ilyennel nem fogsz találkozni.
Calling station és ilyen 65VPIP/2-es PFR-el rendelkezők ellen annyira nem jön be a dolog....azok ellen nem szoktam erőltetni, inkább a feszes/passzív játékosok a célterület.
Szerintem 2 lényeges dolog van:
Ha vakot védesz: megnézed hogy az ellen összesen hány %-ban lop(nyilván ne 10 handből indulj ki): ha 30 körül/felett jár, akkor ő már elég notórius vaklopó(sokak pölö csad D-ből lopnak sokszor....40-50%ban is..ezekt főleg), az ilyeneket lehet 3-betelgetni(csak megadogatni az emeléseit nem érdemes sztem, mert OOP leszel). Én elég tág range-el szoktam, kb minden amivel vakot szoktam lopni, viszont ha megadja az emelést akkor már óvatosan kell bánni vele. 3-betelni sem tanácsos minden körben, néha kell hagyni had vigyen 1-2 vakot, de általában a 2.-3. 3-bet után már vissza szoktak venni...NL25-ön amúgy nem kell túlzásba vinni a vakvédést...mert sokszor nem tudnak dobni...de regularok/jobb statú játékosok ellen lehet tolni
Ha vakot lopsz: Megnézni a vs. steal mutatót ha 70% felett van a fold akkor már mehet simán 80-90%nál meg mindig. Emellett nem árt megnézni hogy hány % a 3-bet és a call. Ha a 3-bet kiugróan magas(6-10% felett) akkor gyakaran visszajátszik a tolvajra...általában NL25ön ilyennel nem fogsz találkozni.
Calling station és ilyen 65VPIP/2-es PFR-el rendelkezők ellen annyira nem jön be a dolog....azok ellen nem szoktam erőltetni, inkább a feszes/passzív játékosok a célterület.
:)
Köszönöm a segitséget!
Ha még valakinek vam valami jó tipja a HM és a vaklopással kapcsolatban szt szívessen olvasom majd!
sziasztok!
hogy tudom különböző színűre állítani a statokat? mondjuk VPIP-t szeretném úgy beállítani, hogy 0-20-ig legyen piros, stb...
a másik, hogy mindig felugranak az éppen soron következő asztalok amióta HUD-t használok. ezt hol tudom leállítani?
HM Vista alatt
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem méghozzá olyan valakiére aki otthonosan mozog a Win Vistában. Pár napja még gond nélkül futott a HM a gépemen de ma nem akar elindulni és a cstolásban megtalálható üzenetet kapom. Az utolsó két utasítást meg tudom csinálni de az elsőben nem vagyok jártas. Erre kellene a megoldás illetve egy útvonal hogy ez hol kell beállítani. A másik dolog az hogy manuálisan nem tudok a POSTGRESQL- progiban connetolni...Az írja hogy "connention failed". Littlemage vagy valaki kérem segítsen nekem. Köszi uzee
sziasztok!
hogy tudom különböző színűre állítani a statokat? mondjuk VPIP-t szeretném úgy beállítani, hogy 0-20-ig legyen piros, stb...
a másik, hogy mindig felugranak az éppen soron következő asztalok amióta HUD-t használok. ezt hol tudom leállítani?
igen, köszi, már rájöttem közben :). csak az volt a baj, hogy épp kiszúrta a szemem.