Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

limisus
Válasz pLau kommentjére
2011. febr. 9. 23:07

Nekem olyan gondom lenne,hogy mikor elindítom a HM-et és a Start auto import-ot nyomása után elkezdi importálni a handeket.
Nincs is baj vele,rendesen elindul a Table manager és a hud is.
Csak az a baj hogy ha nem is játszok,akkor is importál,méghozzá szerintem duplán.
Mert ügye kiírja hogy hány handet talált,abból mennyit importált így :

Imported xdb files.
Files Imported : x-ből mennyi
Hands Imported : x
Duplicate Hands : annyi mint az x
Import Error : 0

És ezt igen sokáig csinálja.
Pedig a hand számom nem nő.
És kis idő elteltével ugyan azokat importálja.

Valaki tud ebben segíteni nekem ?

mati1979
Válasz limisus kommentjére
2011. febr. 9. 23:14

Nekem olyan gondom lenne,hogy mikor elindítom a HM-et és a Start auto import-ot nyomása után elkezdi importálni a handeket.
Nincs is baj vele,rendesen elindul a Table manager és a hud is.
Csak az a baj hogy ha nem is játszok,akkor is importál,méghozzá szerintem duplán.
Mert ügye kiírja hogy hány handet talált,abból mennyit importált így :

Imported xdb files.
Files Imported : x-ből mennyi
Hands Imported : x
Duplicate Hands : annyi mint az x
Import Error : 0

És ezt igen sokáig csinálja.
Pedig a hand számom nem nő.
És kis idő elteltével ugyan azokat importálja.

Valaki tud ebben segíteni nekem ?

azt hiszem vannak olyan termek ahol ez normális, mert ott a kliens is mindig felülírta a file-t(kibővíti új handdel). de ez nem tuti.

limisus
Válasz mati1979 kommentjére
2011. febr. 10. 8:11

azt hiszem vannak olyan termek ahol ez normális, mert ott a kliens is mindig felülírta a file-t(kibővíti új handdel). de ez nem tuti.

Ok.
Köszi.
Akkor nincs mit tenni hagyom.
Csak azt hittem valami beállítási hiba és orvosolható.

pLau
Válasz limisus kommentjére
2011. febr. 10. 14:16

Még mindíg nemsikerült megoldani a problémám. Előjön a HUD és 1 leosztás után eltűnik. Ezt hogyan tudnám megoldani?

shiningKKingdom
Válasz pLau kommentjére
2011. febr. 10. 16:11

Elindítottam ma a HM-et és felugrott egy "Optimize Reports" ablak "Optimizing players" felirattal, és elkezdte tekerni a vinyót. Folyamatábrát nem mutat, de már vagy másfél órája csinálja és teljesen belassítja a gépet, nem tudok semmit csinálni... :S
Kissé aggasztó mert elég nagy az adatbázisom, meddig tart egy ilyen kb?
Már azon gondolkodtam h kilövöm, vajon akkor kárt tennék az adatbázisban?
A houskeeping messze nem szokott eddig tartani...

Krono
Válasz szencsike kommentjére
2011. febr. 10. 20:19

Vééégre megoldották a multi entry problémát a hudban.

pLau
Válasz Krono kommentjére
2011. febr. 11. 9:45

Egy problémám van még! Kirakja a HUD-ot már mozgatni is tudom de egy kör után eltűnnek max 1 játékos statja marad kint. De ha ujra rákattintok balfelül ahol az utso 3 pot van beállítom hogy 6max ismét előhozza a HUD-ot, de megint csak 1körre. Nagyon idegesítő, valaki esetleg tudja a megoldást?

kapec75
Válasz kapec75 kommentjére
2011. febr. 11. 11:18

Hi!
1.11.05e Holdem+omaha managert használom ami nemrég lett frissítve.
A problémám ami a frissítés után kezdődött:
FT előtt amikor két vagy 3 asztal van már csak shortabb az asztal egyszerűen összekeveri az addig jól működő hud-ot majd amikor vissza akarom rendezni eltünik 1 vagy akár kettő is. Eddig csak ez volt most már azt csinálja,hogy megduplázza a hudot:). Vissza semmilyen újraindítással nem tudom helyreállítani viszont amikor egy új asztalra kerülök azonnal helyreáll. Valamint a hud-on néha nem frissíti a statokat, pl 3bet után a playának 100%volt a fold to3betje(3 alkalomból) de nem dobta el és a hand el lett mentve, de még mind 100% (3)-ban dobott a hud szerint. Szal valami nagyon nem stimmel itt plz segítsen aki tudja mit kell csinálni...!
thx előre is.
UI:Ya mikrogaming.

Nem kaptam választ senkitől lehet,hogy nem tudja senki? Ha valki bármit tud pls.

Jarokaxxx
Válasz kapec75 kommentjére
2011. febr. 11. 13:38

Error creating Stat Ranges aml file: A következő elérési úthoz való hozzáférés
megtagadva: "C:\Program Files (x86)\RVG Software\HoldemManager\Config\Statranges.xml".

Ezt a kedves üzenetet kapom a HM től ha elindítom. Mi lehet ez? Ezt a notin adja be, a PCn meg a Postgresql nem akar csatlakozni. Valaki tapasztalt már hasonlót?

grobipoker
Válasz Jarokaxxx kommentjére
2011. febr. 11. 14:10

"ezmiez" Nincs Hud A Deep Asztalokon Ps!!!pls Help!!!!!!!!!!!!

Élő ügyfélszolgálat