próbáld meg még:Hud options/player preferences/Use for feliratra klikk és ott be tudod állítani melyik oldalhoz kapcsolódóan tárolja a magadott beállításokat.6max FR NL/PL tourney stb...
sajnos ez nem segített, de végül is annyira nem gond, hogy manuálisan kell átállítanom, viszont HM-ben, amikor visszanézem, akkor ott nem mindenki HUD-ját mutatja ezen lehet valahogy változtatni?
hiba
Sziasztok olyan problémám van hogy mikor cash gamezek nem importálja be a handeket azt irja ki hogy error, de ha versenyezek azzal nincs gond.Nincsen valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Előre is köszi
poker848
Sziasztok!
A holdem managert szeretném használni a 848 pokeren,de nem importál handeket.
Sziasztok olyan problémám van hogy mikor cash gamezek nem importálja be a handeket azt irja ki hogy error, de ha versenyezek azzal nincs gond.Nincsen valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Előre is köszi
sziasztok van egy eladó hm kulcsom
promóban nyertem de nekem már van egy
ha valaki most akar venni akkor tőle pár $-ral olcsóbban megveheti és egyből kapja a kulcsot
privátban lehet érdeklődni
üdv
(remélem nem tilos az ilyen hirdetés, ha igen akkor gyorsan moderáljátok ki pls, thx, és előre is elnézést ha gond)
Nem mert ugyanazon a site-on csinálja.Verseny megy de a cash nem
Feltettem a HM-et most elöször és a handeket be is tudtam importálni, grafot is látom meg a leosztásokat is. De a HUD-ot nemtudom előhozni. Ebben kérnék segítséget! :)
Feltettem a HM-et most elöször és a handeket be is tudtam importálni, grafot is látom meg a leosztásokat is. De a HUD-ot nemtudom előhozni. Ebben kérnék segítséget! :)
Pokerheavenen játszok. ezeket meg is csináltam, bár elrontottam ma, mert letöröltem hm-et és elveszett összes historym, de azóta játszottam picit. A HUD előjön minden asztal bal felső sarkában rákattintok és kiteszi eléggé össze-vissza, de egy leosztás után visszamegy a bal felső sarokba. Ezt nemértem miért van.