Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

geristar
Válasz grobipoker kommentjére
2011. febr. 11. 20:37

Nekem most az lenne a kérdésem, hogy ha a haverommal összerakjuk az adatbázisunk akkor nem lesz gond az eddigi sajátunkkal? Így több handünk lesz az ellenfelekről az adott limitről ugye?
Honnan tudnék venni ongame handeket NL20-30ra, sokat, olcsón?

Tomboly007
Válasz geristar kommentjére
2011. febr. 12. 17:08

Ultimatebet-nél HUD nem fríssít

Ultimatebet-nél, egyszerűen nem frissíti a statokat, 10-20-30....stb hand után is 0-án van mindenkinek a statja, de a HUD a helyén van mindenkinél. Kikapcsolás után, nekem jelzi a lejátszott handeket, de aztán semmi, nem fríssít.
Nem tudjátok, hogy mi lenne a megoldás?

Zuzmoka
Válasz Tomboly007 kommentjére
2011. febr. 13. 10:52

sziasztok!
A Rush póker játékokat is elemzi a program?
köszi

P8k3r
Válasz Zuzmoka kommentjére
2011. febr. 13. 12:42

sziasztok!
A Rush póker játékokat is elemzi a program?
köszi

Hello!

Igen.

Phredricksen
Válasz P8k3r kommentjére
2011. febr. 15. 12:16

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a programmal kapcsolatban, hogy miközben fut, és azalatt játszom, a HUD részét hogyan lehet ki, és bekapcsolni.

Köszönöm.

TheStig
Válasz Phredricksen kommentjére
2011. febr. 15. 12:33

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a programmal kapcsolatban, hogy miközben fut, és azalatt játszom, a HUD részét hogyan lehet ki, és bekapcsolni.

Köszönöm.

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: HUD (Heads Up Display)

be: "start auto import"
ki: zárd be a table managert
vissza: "relaunch hud"

Moya
Válasz pLau kommentjére
2011. febr. 15. 16:28

session stat a HUD-ban?

Az asztali gépemen a HUD-ban a saját nevemen felugró pop-up mutatta, hogy az éppen játszott sessionben mennyit nyertem vagy veszítettem. Tehát nem csak az adott asztalét mutatta, hanem egy összesített eredményt is. Bedöglött a gépem, ezért felraktam HM-et a laptopra is, de ott a HUD nem mutatja ezt a statot, csak az adott asztalét. Hülyére kerestem a megoldást a HM-ben, HM helpben meg itt a fórumon is, de nem találtam, a régi gépem meg még nem müxik, ott nem tudom megnézni a beállítást. Valaki tudna segíteni?

Köszönöm :)

chris1000
Válasz Moya kommentjére
2011. febr. 15. 16:49

Help!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Beszereztem ezt a HM programot de mivel még semmilyen hasonló progit nem használtam, gőzöm sincs hogy kezdjek hozzá.
Már néztem róla egy videót meg olvasgattam mindenféle fórumban annyit hogy már zsong a fejem mégsem lettem okosabb. :-(
Szóval. Feltelepítettem el is indul eddig ok.

1, Kell-e valamit beállítgatnom (pl.: mit hova mentsen, töltsön stb) vagy alapból menni fog
2, Full tilt pokernél a pokerszoftverben kell-e vmit beállitanom
3, Csak a készpénzes játékokat figyeli vagy az FTP, ill freerollokat is?

Egyenlőre asszem ennyi remélem segít valaki mert már megbolondulok!

Kösz előre is!!!

chivasr911
Válasz Moya kommentjére
2011. febr. 15. 16:51

Sziasztok!

Egy 3. gépre szeretném feltenni a HM-et. Ehhez ugye resetelni kell a license code-ot. Van elvileg egy oldal, ahol ezt gyorsan el lehet végezni a HM-en belül. Valamiért nem sikerült, pedig azt írta az oldalon, h minden ok.
Írtam a supportnak, mondtak pár dolgot, hogy hogyan telepítsem, meg h küldjek el nekik egy reg fájlt. Sajnos sehogy sem sikerül beüzemelnem, pedig mindent az utasításokat követve csináltam, de a kódot nem fogadja el.
Valaki resetelt mostanában license kódot, ha esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném! Egyébként régebben nem úgy volt, hogy küldtek egy másik kódot ilyenkor, a régit meg érvénytelenítették?

chivasr911
Válasz chris1000 kommentjére
2011. febr. 15. 16:55

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.

Hello!

1. ha a handeket az alapértelmezett helyre menti, akkor szerintem nem kell semmit. De ha mégis, akkor csak annyit kell tenned, hogy az auto-importnál beállítod, hogy melyik mappából importáljon.
2. a FTP-n állítsd be, hogy mentse a handeket
3.készpénz-sng-verseny-t figyel, és ha jól tudom, akkor a freerollokon is használható, de nem biztos.

GL

Élő ügyfélszolgálat