Köszi szépen sikerült már müködik!
Sziasztok!
Lenne még némi kérdésem.
Hogyha több teremben is játszok akkor mindegyikhez használható vagy csak egyhez? Illetve próbáltam Lock pokerrel használni, de onnan nem tölti be a hand historykat. Full tiltel megy de ott a hand historyk txt formátumban vannak, lock pokernél viszont xml-ben. Emiatt nem müködhet? Xml formátumot nem kezel vagy létezik erre valami megoldás?
Köszike
beállítás
Tudom, h én vagyok béna, de áruljátok el, hogy állítsam be a HM-et, hogy az összes lejátszott hand-et számolja? Ha új asztalhoz ülök, mindig 0-ról kezd számolni, nyilván az ellen játékait is.
Thx
Tudom, h én vagyok béna, de áruljátok el, hogy állítsam be a HM-et, hogy az összes lejátszott hand-et számolja? Ha új asztalhoz ülök, mindig 0-ról kezd számolni, nyilván az ellen játékait is.
Thx
ide is beirom:
van egy HMem eladó, érdeklődni privátban!
köszi!
mindig 0-ról kezd számolni, nyilván az ellen játékait is.Thx
torna HUD
Hali.
Valószínű valahova le van írva ide a fórumon a megoldás, de sajna nincs időm meg kedvem végigolvasni az egész fórumot.
1. Nekem csak a cash-en jelenik meg a HUD, tornán és sitgo-n nem....
2. HUD méretét lehet valahol állítani? Csak a betűméretet találtam meg.
Megoldás?
Előrei is köszönöm.
Mackó
Nekem is ez volt a bajom, hogy csak cashen jelent meg. Újraraktam a PS-t és a HM-t is, PS-et angol nyelven, valaki anno ezt javasolta, és azóta működik.
Hali.
Valószínű valahova le van írva ide a fórumon a megoldás, de sajna nincs időm meg kedvem végigolvasni az egész fórumot.
1. Nekem csak a cash-en jelenik meg a HUD, tornán és sitgo-n nem....
2. HUD méretét lehet valahol állítani? Csak a betűméretet találtam meg.
Megoldás?
Előrei is köszönöm.
Mackó
Az asztali gépemen a HUD-ban a saját nevemen felugró pop-up mutatta, hogy az éppen játszott sessionben mennyit nyertem vagy veszítettem. Tehát nem csak az adott asztalét mutatta, hanem egy összesített eredményt is. Bedöglött a gépem, ezért felraktam HM-et a laptopra is, de ott a HUD nem mutatja ezt a statot, csak az adott asztalét. Hülyére kerestem a megoldást a HM-ben, HM helpben meg itt a fórumon is, de nem találtam, a régi gépem meg még nem müxik, ott nem tudom megnézni a beállítást. Valaki tudna segíteni?
Köszönöm :)