csá
UJjraraktam a gépet és kimentettem a HMarchivot és miután felratam a gépemre a HM-et és telepített automatán a HMArchivumot belemásoltam
és hogy kell hogy lássa a is HUD- mert nem látja
van olyan gyerek, haver, akirol 1K handem van
és most 36hand van
vki vmi ötlet ?
Importáld be a mappa tartalmát, vagy egy olyan mappába másold ahonnan importál a hm.
Beállítottam egy saját hud-ot cg-n működik, de amint elindítom a sng-t azon az eddig használt megy, cg-m en az új.Egy gyors ötlet valakinek?
Megoldódott!!!
Hali!
Játék közben hogy lehet "megjelölni" egy bizonyos handet, és hol lehet visszakeresni ?
Válaszokat előre is köszönöm
Már rájöttem !
HUD statok
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Hogy tudom a statokhoz kiírni hogy mi mit jelent? Mrj HUDját szeretném lemásolni, csak annyi stat van, hogy jó lenne elé kiírni pl:FCBET, 3bet...Egyátalán a linkelt képen kell ezt??
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Hogy tudom a statokhoz kiírni hogy mi mit jelent? Mrj HUDját szeretném lemásolni, csak annyi stat van, hogy jó lenne elé kiírni pl:FCBET, 3bet...Egyátalán a linkelt képen kell ezt??
Köszi a segítséget!
Appearance fülön: show abbrevations,
de jobban jársz ha nem teszed ki.
Inkább írd ki egy post-it-ra, hogy mi hol van, vagy méginkább csak pár statot tegyél ki az elején. Később nagyon zavaró lesz.
Hali !
Egy asztalon ,ha új leosztás kezdődik, akor az elöző leosztást visszajátsza az asztalon jelenítve meg ?
Hol lehet ezt kikapcsolni ?
ELőre is köszi !
Hali !
Egy asztalon ,ha új leosztás kezdődik, akor az elöző leosztást visszajátsza az asztalon jelenítve meg ?
Hol lehet ezt kikapcsolni ?
ELőre is köszi !
HUD Options/ Table preferences
mucked cards time---> 0
HM Helpdesk