Már múltkor olvastam itt valakitől, h volt olyan problémája,h nem mindegyik handet importálja be a HM. Pl tegnapi sessionom kevesebb minusz lett mint valójában illetve ma egy srácnál figyeltem meg,h 5handből 2szer emelt de a HM 0/0át mutatott a neve mellett és 3 handet.
Frissítést nem találtam 1.12.09-em van.
Nem tudom már ki volt az a srác de,h sikerült megoldania a problémát?
Lehet hogy alap dolog, de hátha valakinek új (HM1-ben):
Hogy ha flop előtt all in mégy (PL: AA-val ) és két nagyobb stack megadja de ők még nincsenek all in , csak később teszi be az egyik a teljes stack-jét K K 8 flopon (pl: AK-val) akkor a te EV-d nagy mínusznak íródik mert az Ő all in-jéhez képest fenntálló aktuális esélyekkel számolja az EV-t.
HM2-ben ezt már vajon kijavították?
.
Régebben láttam, hogy az akadémiától lehetett venni HM1-et. Érdeklődnék, hogy létezik e még ez a dolog?
Valaki hozzáértő kommentjét értékelném.
A HMet ujraraktam utána pedig csináltam egy 2-ik database-t is HMben és beimportáltam mindent majdnem 4 órán keresztül. (Azt az infot kaptam,h ez segíteni fog) de a probléma nem állt helyre.
Microgaming asztalokon a handek kb 20-25%át nem importálja a HM. A hand historyban látom a handet. De a HM nem importálja be.
Egyáltalán ez microgaming hiba vagy HM? Azt sem tudom hol kezdjem a hiba keresését. Új database sem segített orvosolni akkor mi fog?
HM1 licenszkód reset
Fórumtárstól vennék HM1-et. Amikor a HM1 oldalán uploadolni akarom a kódot azt írja, hogy már uploadolva van pedig a kolléga resetelte de mégsem fogadja el. Valakinek volt már hasonló problémája? Eddig trial verziót használtam de lejárt és a HM honlapjára navigál, már be sem hozza azt a főablakot ahol a "Try"-ra lehet nyomni tehát ott nem tudom megadni a kódot, a HM holnapján pedig a fennt említett probléma miatt nem tudom uploadolni. Hm reinstall sem oldotta meg.
Fórumtárstól vennék HM1-et. Amikor a HM1 oldalán uploadolni akarom a kódot azt írja, hogy már uploadolva van pedig a kolléga resetelte de mégsem fogadja el. Valakinek volt már hasonló problémája? Eddig trial verziót használtam de lejárt és a HM honlapjára navigál, már be sem hozza azt a főablakot ahol a "Try"-ra lehet nyomni tehát ott nem tudom megadni a kódot, a HM holnapján pedig a fennt említett probléma miatt nem tudom uploadolni. Hm reinstall sem oldotta meg.
Nem tudom beírni a kódot mivel elő sem jön az indító ablak(ahol pl a try-ra lehet rányomni), egy hibaüzenet jön elő, hogy admin required aztán meg h there are some issues with my license... stb.. és elnavigál a HM honlapjára de ott pedig a fennt említettek miatt nem tudom uploadolni a kódot.:(
Hello!
Tudok segíteni írj privátba!
Hali !
Egy asztalon ,ha új leosztás kezdődik, akor az elöző leosztást visszajátsza az asztalon jelenítve meg ?
Nekem nem jó helyre rakja a visszajátszott kártyákat!
Miért rakja 1-2 játékossal arrébb a lapokat?
Köszi előre is!