Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

cursor 10
Válasz 79113272 kommentjére
2013. jan. 4. 20:22

Sziasztok

Segítségre lenne szukségem.
Ugy gondoltam, hogy most már bármennyire is nem akartam muszály lesz használnom a HM-et.
Megprobáltam minél tobb mindent elolvasni megnézni, és összeállítottam magamnak egyí lehetséges HUD-ot. Szeretném ha nálam hozzáértőbb játékos(ok) megnéznék hogy mi jo vagy rossz rajta.
Ami viszont még nagyobb segitség volna, hogy valaki le tudná irni vagy megg tudná mondani hol tudok utánanézni, hogy a statokat hogyan értelmezzem. Erről nem sok mindent találtam. Bár vannak egyértelmü dolgok, de jo lenne ha erről többet tudnék:)
Hiába ir ki mindent a HM ha nem tudom jol értelmezni. Sajnos nincs senki körülöttem aki ezt élőbe el tudná magyarázni ezért kerem a segitségeteket.

Gábor

Amit sikerült kigondolnom: ( NL10 NL25 full ring asztal CG )

VPIP
Preflop raise
EP Preflop raise
3-bet
Fold to 3-bet
................................
Flop CB
Fold to flop CB
Turn CB
Fold to turn CB
Check raise
................................
Agg factor
Steal
BTN steal
SB seal
Hands

Szia
Ezt nézegesd: https://poker-akademia.com/poker_strategia/holdem_manager/holdem_manager_statisztikak_es_azok_elemzese/

QQ-Gigolo-7
Válasz xsimlisx kommentjére
2013. jan. 4. 20:50

Az mitől lehet, hogy a Hm nem frissíti le az adatokat amiket kérek a rsultsban??

És ami fontosabb, hogy kell megcsinálni?

bia89
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 5. 5:02

Az normális hogy a hm1 , a sup turbo eredményeket jelzi, de a nyereményt nem írja be? Fogalmam sincs mi lehet a baja... valaki ötlet?

Mefnut
Válasz bia89 kommentjére
2013. jan. 5. 9:32

Az mitől lehet, hogy a Vaccum-Analyze-Reindex folyamatot végigfuttatva, kevesebb tárhelyem maradt, mint előtte? :confused:
Gondoltam, kiszedem a régi bwines handeket, ezzel ki is töröltem jó pár 100k handet (nem volt sok, mert vinyocsere miatt eleve nem mindet importáltam be). Aztán futtattam szabályosan a fenti folyamatokat, és reménykedtem, hogy felszabadul pár GB, erre még 0,5 GB-tal kevesebb is lett. Jó, nem nagy mennyiség, nem rohanok falhoz tőle, de akkor is furcsa, hogy szinte pár k-s adatbázist hagyva (az előtte levő 1m-sból) szinte semmi helyem ne szabaduljon fel :confused:

Update: ami lemaradt az az, hogy a törlés is "szabályosan" ment (Settings/Purge hands)

kormost
Válasz bia89 kommentjére
2013. jan. 5. 10:19

Talán a logok növekedtek (már ha be van kapcsolva)!?

mati1979
Válasz bia89 kommentjére
2013. jan. 5. 11:20

Az normális hogy a hm1 , a sup turbo eredményeket jelzi, de a nyereményt nem írja be? Fogalmam sincs mi lehet a baja... valaki ötlet?

ez szerintem valami teremfüggő dolog lehet.
a régi everestnél volt hasonló, ott minden sng-t 9v11 dolcsis nevezéssel számolt arra már nem emlékszem. és utána maradt (volna) a manuális átírás.

szigmate19
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jan. 5. 12:17

hi most vettem meg a hm2-t de nem mutatja a hud-ot hol tudom beállitani?
(most kezdem használni )köszi a választ

cursor 10
Válasz szigmate19 kommentjére
2013. jan. 5. 12:22

hi most vettem meg a hm2-t de nem mutatja a hud-ot hol tudom beállitani?
(most kezdem használni )köszi a választ

Melyik terem? A leosztásokat importálja? A kliensben a handek mentése be van kapcsolva? Angol nyelvű? Az a mappa ahova menti a handeket meg van adva a hm-ben elérési útnak?

kertitorp
Válasz Mefnut kommentjére
2013. jan. 5. 12:24

Az mitől lehet, hogy a Vaccum-Analyze-Reindex folyamatot végigfuttatva, kevesebb tárhelyem maradt, mint előtte? :confused:
Gondoltam, kiszedem a régi bwines handeket, ezzel ki is töröltem jó pár 100k handet (nem volt sok, mert vinyocsere miatt eleve nem mindet importáltam be). Aztán futtattam szabályosan a fenti folyamatokat, és reménykedtem, hogy felszabadul pár GB, erre még 0,5 GB-tal kevesebb is lett. Jó, nem nagy mennyiség, nem rohanok falhoz tőle, de akkor is furcsa, hogy szinte pár k-s adatbázist hagyva (az előtte levő 1m-sból) szinte semmi helyem ne szabaduljon fel :confused:

Update: ami lemaradt az az, hogy a törlés is "szabályosan" ment (Settings/Purge hands)

Én is pont most töröltem majdnem 400 ezer régi hand-et (purge hands, vaccum analyze reindex) és nem szabadult fel annyi hely, mint gondoltam. De valahol írták a HM honlapján, hogy ez nem teljes törlésnek felel meg, mert a HUD-ban megmarad, és ez csak valamiféle szervízelés, amitől gyorsabb lehet a HM.

Mefnut
Válasz kertitorp kommentjére
2013. jan. 5. 14:11

Én is pont most töröltem majdnem 400 ezer régi hand-et (purge hands, vaccum analyze reindex) és nem szabadult fel annyi hely, mint gondoltam. De valahol írták a HM honlapján, hogy ez nem teljes törlésnek felel meg, mert a HUD-ban megmarad, és ez csak valamiféle szervízelés, amitől gyorsabb lehet a HM.

De a handeket nem listázza ki, tehát lényegében minden kitörölni kívánt handem eltűnt. Nem is vártam én csodákat, de azért 1-2 GB-ra számítottam. Ehelyett még kevesebb helyem is maradt. Furcsálltam nagyon, hogy ennyit változik csak 800k-1m (nem emlékszem pontosan) hand törlése és vákuumozása után. :confused:
Neked mennyi szabadult fel 400k után?

Élő ügyfélszolgálat