Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Maxxxika
Válasz ghh kommentjére
2013. dec. 4. 21:30

Sziasztok!

Kb. 1 év után újra játszok.

Releváns infó :D

A HM1 hová menti a handeket?

Köszi

alapból asszem c:\Hmarchive, de az import beállításoknál tudod módosítani.

sztr7
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. dec. 9. 22:58

Sziasztok!
Hogy lehet hogy a HM sit n goknal egyes kieseseknel -evt szamol. volt egy alkalom mikor 5$-os bi-es turbon hátulról nyertem 2 allint majd KKval AAba neztem bele és -7,5$ szamol. EV= várható nyereség, az hogy lehetne minusz?

Slynzor
Válasz sztr7 kommentjére
2013. dec. 9. 23:02

Sziasztok!
Hogy lehet hogy a HM sit n goknal egyes kieseseknel -evt szamol. volt egy alkalom mikor 5$-os bi-es turbon hátulról nyertem 2 allint majd KKval AAba neztem bele és -7,5$ szamol. EV= várható nyereség, az hogy lehetne minusz?

Csak pusztán az egyes allinek várható EV-jét szummázza. Extrém esetben olyan is lehet, hogy egy megnyert sng-nél EV-ben többet nyertél, mint amennyit valójában. (Bár ilyennel még nem találkoztam) :)

sztr7
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 9. 23:12

DoN nal elofordul hogy allin nelkül nyerek és akkor 10,2-5$ evt mutat mikor 10$ a max nyeremeny, de olyan is elofordult, hogy allin nelkul nyertem szinten Don-t az evre meg 6,5$ mutatott. (5$ nevezési dij mellett), de kb minden 20. ra -ev a vege, igy a grafikon eleg merdeken zuhan es nem tudom mi a valos eredmeny, ev szempontjabol

Slynzor
Válasz sztr7 kommentjére
2013. dec. 9. 23:56

DoN nal elofordul hogy allin nelkül nyerek és akkor 10,2-5$ evt mutat mikor 10$ a max nyeremeny, de olyan is elofordult, hogy allin nelkul nyertem szinten Don-t az evre meg 6,5$ mutatott. (5$ nevezési dij mellett), de kb minden 20. ra -ev a vege, igy a grafikon eleg merdeken zuhan es nem tudom mi a valos eredmeny, ev szempontjabol

Ez a valós EV graf, ettől még nem lesz hibás.

d-_-b
Válasz naná hogy kommentjére
2013. dec. 13. 1:37

Eddig el tudtam menteni egy handet a gépemre, de most nem akarja. Valakinek valami ötlet?

d-_-b
2013. dec. 13. 21:03

Már a HUD sem megy!

DinoJr
2013. dec. 15. 16:40

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Feltettem a HM1-et, kulcs meg stb van, postgres beállítva, minden ment rendesen. Aztán meghalt az Auto Import és így a HUD is. Adminként futnak a parancsok, lett beállítva új hely a handeket menteni és onnan importáljon, minden angolul fut a Windows kivéve (nem gondolnám h ez a probléma mert akkor alapból nem működött volna és nem enged arhiválni 400k + handet).
Azóta újralett rakva a PG és a HM is. Win 7 fut egy új laptopon.

Remélem valaki tud segíteni!

d-_-b
Válasz DinoJr kommentjére
2013. dec. 16. 5:22

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Feltettem a HM1-et, kulcs meg stb van, postgres beállítva, minden ment rendesen. Aztán meghalt az Auto Import és így a HUD is. Adminként futnak a parancsok, lett beállítva új hely a handeket menteni és onnan importáljon, minden angolul fut a Windows kivéve (nem gondolnám h ez a probléma mert akkor alapból nem működött volna és nem enged arhiválni 400k + handet).
Azóta újralett rakva a PG és a HM is. Win 7 fut egy új laptopon.

Remélem valaki tud segíteni!

Melyik verzio van fent? Nekem is hasonlo volt a baj. Lehet frissíteni kell
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_26Jul2013.exe

Greyboy
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 16. 5:29

Csak pusztán az egyes allinek várható EV-jét szummázza. Extrém esetben olyan is lehet, hogy egy megnyert sng-nél EV-ben többet nyertél, mint amennyit valójában. (Bár ilyennel még nem találkoztam) :)

LoL. Akkor nem játszhattál túl sokat. Nekem kb ezer ilyen van:)

Élő ügyfélszolgálat