Köszönöm.
Sziasztok.
A következő lenne a problémám:
volt 2 gépen hm1-em. Vettem egy új notebookot, win8.1 64bites rendszert raktam rá, deaktiváltam a licenszeket, aktiváltam a régi pc-men az egyiket, az működik. Utána elkezdtem telepíteni a notebookra a hm-et.
Már a postgresql-nél hibát észlelt, de felpakolta. Felment a hm is, de amikor aktiválni akarom, akkor a következő történik: kiírja,hogy sikerült az aktiválás, okézzam le. Ok. Következő ablakban pedig már azt írja, hogy nem sikerült, mert (reg.log fájlból kimásolom):
Friday, November 22, 2013 3:21:42 PM: A valid license could not be obtained for 'Hold'em Manager'. Please contact Hold'em Manager for assistance.
Reason:
No licenses found in the suggestion cache.
No compiled licenses found.
No licenses found in C:\Program Files (x86)\RVG Software\Holdem Manager.
Could not validate license "Small Stakes Edition (SMS-)" in C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\HoldemManager.lic.
Serial number not provided.
Could not validate license "Professional Edition (XXXXXXXXXXXXX)" in C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\HoldemManager.lic.
Cannot validate license at server.
Could not perform validation request: VALIDATE.
Stopped looking for additional licenses.
Tudtok valami megoldást erre? Előre is köszi
Admin módban indítottad?
Elindítom az auto importot írja is hogy importál 1 of 1 stb. de a reports fül alatt egyszerűen nem jelenik meg a stat és a hud se a starson. angolra van állítva minden. A HH-k is mentve vannak. Rendszergazdaként futtatom, de úgyse jó. Tudja valaki hogy mi lehet a baj?
HM1 Sng
Sziasztok
Hogy lehet beallitani a HM1 ben hogy a jatekosoknak mindig azokat a statjait mutaasa amit pl 4handed jatszott, vagy ha mar Heads upban vagyok 6max sngnel akkor a HU statjait
HUD options/Additional HUD filters
mi a szarért frissítettem?most semmi hud nincs.miért lehet?
Hol nincs HUD, mire frissítettél?
Sziasztok!
Kb. 1 év után újra játszok. A HM1 hová menti a handeket?
Köszi