Melyik verzio van fent? Nekem is hasonlo volt a baj. Lehet frissíteni kell
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_26Jul2013.exe
LoL. Akkor nem játszhattál túl sokat. Nekem kb ezer ilyen van:)
Mert te DON-oztán apám, ott egyszerűbb :D
Eddig el tudtam menteni egy handet a gépemre, de most nem akarja. Valakinek valami ötlet?
ÜDV!
Mióta frissíteni kellett a ps.com-ot,ps.eu-ra azóta nem tölti be a HUD-okat,volt valakinek még ilyen problémája? Illetve mi a teendő?
Köszi előre is!
igen ,nekem is ez a bajom...,kellene vmi segítség,köszi!
Szerintem az lehet a probléma, hogy alapban a pokerstars valami appdata könyvtárba menti el a handhistory-t, én amikor feltelepítettem akkor D:\Pokerstars\-ra tettem, nem szeretem, ha ilyen dolgok a rendszer partícióra vannak mentve és nekem semmilyen probléma nem volt amikor updateltem ps.eu-ra a klienst. Mintha valaki írta volna, hogy az appdata könyvtárnál külön van .eu-s mappa, de egyébként is valszeg a handhistory helyével lehet probléma, szóval én azt nézném meg hova menti el és aszerint updatelném az auto import-nál, de hozzá tenném én HM1-et használok, de ez itt nem hiszem, hogy sokat számít.
Sziasztok!
Nem biztos,hogy igy mukodni fog de probald meg,hogy elinditassz egy asztalt es a jobb folso sarokban levo Options menuben kivalasztod az Instant hand history menut,majd ezen belul baloldalt lennt van meg egy fekete Options menu,ebbe is bekukkantasz ezen belul megadja hogy hova menti a handeket pl,igy kene kinezni "C:\Program Files\PokerStars.EU\HandHistory\" ha nem az eu-s cim van a vegen,akkor a Change folder menu segitsegevel meg kell keresni az uj mappat,persze ellenorizd le egy pillantassal,hogy a Save my handhistorynal a rublika be legyen pipalva!Remelem tudtam segiteni,ha esetleg ilyen gond van!
Es persze mindezek elott indits ujra a stars szoftvert es a managert is!
Ezer köszönet! :) Véééégre jó,már szétvetett az ideg... Kössszéép :) Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Akkor az FTP.eu-val is ez a baj gondolom.