Ha ilyenre gondoltok akkor lehet: HUSNG.com's CoffeeHUD Now On Sale | Heads Up Poker Videos and Instruction at HUSNG.com
A hogyanról sajnos nem tudok nyilatkozni.
látom nagyon meg akarjátok tudni :)
Röviden: minden stat minden részletét (tehát a column-t is) meg kell csinálni az általatok kiválasztott BB mennyiségre.
Pl. Vpip így néz ki alapból: cnt_vpip / (cnt_hands-cnt_walks)*100. Itt a cnt_vpip számolja, hogy hányszor raktál be pénzt preflop. Ha ezt akarod nézni mondjuk 5-10BB között, akkor kell egy cnt_vpip columnt csinálni, amiben csak az adott vaktartományt számolja bele és ez kell a másik két részre is, majd utána ebből a 3 új dologból kell egy olyan stat ami a fenti másolata, kivéve hogy az előzőleg összerakott új elemekből épül fel. Így megvan egy stat, egy vaktartományra :) Easy. És mindez mit sem ér, ha nincs lebontva pozíciókra :p
Nade ha ezt 100 dolcsiért árulják, akkor én is kérem az én pénzem:
bbhud
gondolom nem kell nagyon magyarázni, fent látjátok milyen tartományokra csináltam meg és ott vannak a statok is, bal oldalt a teljes, jobb oldalt pozíciókra lebontva. Jó szórakozást.
Elfelejtettem, még egy dolog: mivel a statok elég sok mindent leszűrnek (főleg a pozíciósok), ezért meglehet hogy egy lasabb gépen vagy nem karbantartott adatbázisban percekig nem jelennek meg, mivel ezeket a custom statokat a PT nem cache-eli be előre, hanem csak akkor hívja be amikor megnyitja az ember. Futottam pár kört PT-éknél ezzel kapcsolatban, azóta javítottak is ezen, mostmár csak 10 mp-t várok ha valakinél 20k handből kell ezt összeszednie a PT-nek, de ha párszor megnyittok valakit utána már gyorsul. Csak készüljetek fel rá, hogy az elején lassú lehet.
Sziasztok, van valakinek tapasztalata HM1 mellé telepített PT4-ről? Fut a 2 párhuzamosan egy gépen?
hm2 és pt4 fut párhuzamosan. gondolom hm1-gyel is.
persze
Szia!
Köszönöm a válaszod!
A következő kérdésem/kérésem az lenne hol találom a statokhoz tartozó column-t egészen pontosan?
Jól értem , hogy 100$-ért azt a pakkot meg lehet venni, amugy meg magunknak kell megcsinálni ?:D
Te árulod 100ért ?
Egy igazi Sherlock Holmes vagy páratlan következtetéseid vannak, de jelenleg egy kis hiba csúszott az elemzésedbe.
1.HU videókban Coffee (ő egy HU regular) által készített HUD látható.
2.PT4 oldalán van egy egyszerűsített verziója, ami ingyen letölthető.Van egy bővített változat is, amit kereken 100 dollárért árulnak.
3.Trixilw és Coffee nem ugyanaz a személy :))
4.Trixi ennek ellenére is a Pókerakadémia egyik legértékesebb tagja:)
Egy igazi Sherlock Holmes vagy páratlan következtetéseid vannak, de jelenleg egy kis hiba csúszott az elemzésedbe.
2.PT4 oldalán van egy egyszerűsített verziója, ami ingyen letölthető.Van egy bővített változat is, amit kereken 100 dollárért árulnak.