Mi a különbség a VPIP és a VPIP Legacy Edition között ?
Utóbbi a "régi" metódus szerint számol, benne lesz a freeplay is.
Valaki nem tudja véletlenül, mi ez a PT4 download? Már 19 perce megy, és határozottan nem a frissítés. Leállítani nem lehet. :D
Valaki nem tudja véletlenül, mi ez a PT4 download? Már 19 perce megy, és határozottan nem a frissítés. Leállítani nem lehet. :D
Ha frissítés letöltésére gondolsz, akkor én is így jártam. Elindítottam újra a frissítést az lejött rendesen.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet egy av durationt kinyerni sng-re? A Hours/Count szerintem nem jó adatot ad ki, mert a Hours-nál ugyannyit számol 1, illetve 3 asztalon is(legalábbis gondolom az adatokból).
hi
Inditásnál ezt a hibaüzenetet írja ki:
Invalid Zoom HUD configuration detected. Please restart PokerStars and try again.
If the problem persists please check your anti-virus and security software configuration.
Forditás:
Hibás Zoom HUD konfiguráció észlelt. Kérjük, indítsa újra a PokerStars és próbálkozzon újra.
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük ellenőrizze az anti-vírus és a biztonsági szoftver konfiguráció.
A stars-t újra inditom de nem változik semmi, esetleg telepitsem is újra?
Vagy esetleg az anti-vírus és a biztonsági szoftvernél ,mit kellene csinálnom?
Vírusirtó:Avira
ty
Sziasztok! nemrég vásároltam egy PT4-et és a HU-hoz probálom beállítani a HUD-ot, és a Fv3B illetve LCB statot keresném valaki elmondaná nekem milyen néven vannak, mert láttam pl Fold to 3bet meg Fold to 3bet after raise HU-ba eközött a kettő között van különbség?
Illetve mi a különbség a Call steal, Call PF 2bet, cold call 2bet pf között?
Sziasztok! nemrég vásároltam egy PT4-et és a HU-hoz probálom beállítani a HUD-ot, és a Fv3B illetve LCB statot keresném valaki elmondaná nekem milyen néven vannak, mert láttam pl Fold to 3bet meg Fold to 3bet after raise HU-ba eközött a kettő között van különbség?
Illetve mi a különbség a Call steal, Call PF 2bet, cold call 2bet pf között?
Üdv !
Van olyan stat , hogy VS ME , or VS Hero ? Szóval , hogy konkrétan ellenem mi a statja ?