Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

21PoKeRaRcSuNy
Válasz reservoir kommentjére
2013. dec. 3. 3:49

Mi a különbség a VPIP és a VPIP Legacy Edition között ?

Ultar
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. dec. 3. 6:50

Utóbbi a "régi" metódus szerint számol, benne lesz a freeplay is.

MerACE
2013. dec. 3. 15:46

Valaki nem tudja véletlenül, mi ez a PT4 download? Már 19 perce megy, és határozottan nem a frissítés. Leállítani nem lehet. :D

cursor 10
Válasz MerACE kommentjére
2013. dec. 3. 16:21

Valaki nem tudja véletlenül, mi ez a PT4 download? Már 19 perce megy, és határozottan nem a frissítés. Leállítani nem lehet. :D

Ha frissítés letöltésére gondolsz, akkor én is így jártam. Elindítottam újra a frissítést az lejött rendesen.

MerACE
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. dec. 3. 17:29

Ha frissítés letöltésére gondolsz, akkor én is így jártam. Elindítottam újra a frissítést az lejött rendesen.

Nem az volt. Fél óra után leállítottam, aztán frissítettem a legújabb verzióra, de még mindig le próbál tölteni valami fájlt, annyi a különbség, hogy most ez a hibaüzenet fogad:

There were errors during the download process:
Error reading from socket
Unable to download file to C:\Program Files\PokerTracker 4\Data\Bin\StarsCommunicator.pt4.new

De ettől függetlenül működik a PT4.

BrenDoN
2013. dec. 4. 11:27

Sziasztok!

Tudja valaki, hogyan lehet egy av durationt kinyerni sng-re? A Hours/Count szerintem nem jó adatot ad ki, mert a Hours-nál ugyannyit számol 1, illetve 3 asztalon is(legalábbis gondolom az adatokból).

kispászti
2013. dec. 8. 18:47

hi

Inditásnál ezt a hibaüzenetet írja ki:

Invalid Zoom HUD configuration detected. Please restart PokerStars and try again.
If the problem persists please check your anti-virus and security software configuration.

Forditás:
Hibás Zoom HUD konfiguráció észlelt. Kérjük, indítsa újra a PokerStars és próbálkozzon újra.
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük ellenőrizze az anti-vírus és a biztonsági szoftver konfiguráció.

A stars-t újra inditom de nem változik semmi, esetleg telepitsem is újra?
Vagy esetleg az anti-vírus és a biztonsági szoftvernél ,mit kellene csinálnom?

Vírusirtó:Avira

ty

hooc
2013. dec. 9. 22:44

Sziasztok! nemrég vásároltam egy PT4-et és a HU-hoz probálom beállítani a HUD-ot, és a Fv3B illetve LCB statot keresném valaki elmondaná nekem milyen néven vannak, mert láttam pl Fold to 3bet meg Fold to 3bet after raise HU-ba eközött a kettő között van különbség?
Illetve mi a különbség a Call steal, Call PF 2bet, cold call 2bet pf között?

cursor 10
Válasz hooc kommentjére
2013. dec. 10. 6:15

Sziasztok! nemrég vásároltam egy PT4-et és a HU-hoz probálom beállítani a HUD-ot, és a Fv3B illetve LCB statot keresném valaki elmondaná nekem milyen néven vannak, mert láttam pl Fold to 3bet meg Fold to 3bet after raise HU-ba eközött a kettő között van különbség?
Illetve mi a különbség a Call steal, Call PF 2bet, cold call 2bet pf között?

Szia
A 2 Fv3B stat között hu-ban nincs különbség. Normál esetben a Fold to 3bet-ben az is benne van ha van egy emelés arra 1 3bet és mi dobunk. A másik csak az eredeti emelőre vonatkozik, tehát emel jön a 3bet és dob.
A LCB stat a Bet Flop (limp pot) lesz.
Mivel hu-ban csak sb és bb van nincs különbség a felsorolt call statok között sztem.

21PoKeRaRcSuNy
2013. dec. 13. 16:39

Üdv !

Van olyan stat , hogy VS ME , or VS Hero ? Szóval , hogy konkrétan ellenem mi a statja ?

Élő ügyfélszolgálat