Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Campus
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jún. 22. 17:40

Fent középen van egy kis ikon, kattints a jobb oldali pt4 emblémára és a megnyíló menüből save layout miután a helyére raktad a hudokat.

Köszi!

uav_online
Válasz reservoir kommentjére
2014. jún. 29. 0:32

vs hero statokat hogy lehet létrehozni?
Idáig azt hittem, nincs pt4-ben, de pokerhuds.com-on megoldották valahogy.

szazsa
Válasz uav_online kommentjére
2014. júl. 13. 16:47

hali csinaltam uj popupokat es a mentes utan nem jelennek meg jatek kozben csak azok amik mar elotte is meg voltak. vollt olyan amit kitoroltem az eltunt de amiket csinaltam nem latom.
ez elott csinaltam mar de akkor simann ment minden es mukodott
mi lehet a gond koszi

trixilw
2014. júl. 13. 18:03

beraktad a hudba is a popupokat vagy csak ott vannak a popup szerkesztőben?

szazsa
Válasz trixilw kommentjére
2014. júl. 13. 18:36

beraktad a hudba is a popupokat vagy csak ott vannak a popup szerkesztőben?

szerintem igen de ki tudja el mentettem es export importoltam minden hova ahol hasznalni akarom cash default , tournament default

szazsa
Válasz szazsa kommentjére
2014. júl. 13. 18:54

sikerult nem volt be teve meg oldottam koszi

jager07
2014. júl. 14. 14:36

Nekem a PS-en olyan problémám van h nem jól jelzi ki az ellenfelek VPIP és PFR statjait. A value értékének VPIP statját mutatja és nem az összes hand alapján. Mikor ráviszem az egeret csak akkor tudom megnézni az addig lejátszott összes kéz statját. Tehát a hand számláló nem jó értéket jelez ki, csak nálam.
Tudja valaki h mi lehet a megoldás?

jager07
Válasz jager07 kommentjére
2014. júl. 14. 18:26

Rosszul kijelzett HUD adatok miért?

Ezen a képen talán jobban látszik mi a gond a HUD-dal. Ez egy 9 fős SnG ahol még 6-an vagyunk játékban és a tőlem jobbra eső játékos kivételével mindenki 30 hand-et kapott.

lecso10
Válasz jager07 kommentjére
2014. júl. 22. 21:22

HUD popup

Sziasztok Elektor Kalandorok!

Hogyan tudnék olyan popup hudot készíteni,hogy ha a hudom adott statja felé viszem az egérmutatót,akkor előugorjon egy popup hud, ami az adott stat adatait mutatja pozíciókra lebontva.
Aptok videójában láttam,és eléggé megtetszett, szerintem pt4-ben is lehet ilyet.
Köszi

Sambenez
2014. júl. 22. 21:52

Ezt neked kell megcsinálni.
A HUD profile editorban a popup groups alatt csinálsz egy új group-ot, adsz neki valami nevet, bal alsó részen berakosgatod a statokat amiket akarsz, elmented, majd a table groups részben kiválasztod azt a statot amihez hozzá akarod rendelni a popupot, és az item properties részben alul van egy popup sor, ott kiválasztod amit csináltál és ennyi.

Élő ügyfélszolgálat