Kell lennie valami megoldásnak csak még nem jöttem rá mi lehet az.
Remélem lesz ötlet valakinek mert még ilyet nem csinált pt.Normálisan importálja a handeket de az adatbázisban nem látom őket.Sem a sessions, winnings, sehol?Mi lehet a gond?
Közben azt vettem észre, hogy a bal oldalon ahol a nevek vannak felsorolva az én nickem 4x szerepel és mindegyikben van pár hand(némelyik 1970-es dátummal).A housekeeping pedig valami hibát észlelt: could not write block 398 of temporaty file, no space left on device HINT, perhaps out of disk space?
Tournaments
Sziasztok! Nem tudom, hogy miért de nem tudom beírni a nyereményem! Valószínüleg a filter be van kapcsolva mert kéken világít és sehogy se tudom kikapcsolni! (Verseny sorszámát a megfelelő helyre nem engedi beírni!) Ha van vmi ötletetek kérlek írjatok mert fontos lenne!
(Tournaments - Enter Results alatt van amiről beszélek)
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Nem tudom, hogy miért de nem tudom beírni a nyereményem! Valószínüleg a filter be van kapcsolva mert kéken világít és sehogy se tudom kikapcsolni! (Verseny sorszámát a megfelelő helyre nem engedi beírni!) Ha van vmi ötletetek kérlek írjatok mert fontos lenne!
(Tournaments - Enter Results alatt van amiről beszélek)
Előre is köszönöm!
Remélem lesz ötlet valakinek mert még ilyet nem csinált pt.Normálisan importálja a handeket de az adatbázisban nem látom őket.Sem a sessions, winnings, sehol?Mi lehet a gond?
Közben azt vettem észre, hogy a bal oldalon ahol a nevek vannak felsorolva az én nickem 4x szerepel és mindegyikben van pár hand(némelyik 1970-es dátummal).A housekeeping pedig valami hibát észlelt: could not write block 398 of temporaty file, no space left on device HINT, perhaps out of disk space?
Bökj rá a Filters gombra, majd Remove All és végül Apply.
Hány handed van? Ha esetleg több M, akkor egy Housekeeping több 10 gigát felemészt, hiába látod csak néhány gigásnak az adatbázist.
kb. 130k handem van és a processed mappám kb.130Mbájt.
Sziasztok!
Új felhasználója vagyok a PT3-nak, a HUD használatánál kissé elakadtam.
Kérdésem az volna, hogy, hogy tudom beállítani, azt hogy az általam választott statokat (szerintetek mit érdemes nézni SNG 6 fő $5-nál) jelenítse meg és az asztalnál ne takarjon ki fontos részeket (ipoker mini view) és hogy hogy tudom a beállításaimat úgy elmenteni, hogy másnap automatice azzal induljon a HUD?
Előre is Köszi