attiati
Válasz Dinin Do Urden kommentjére
2010. febr. 16. 21:33

csak egy tanács, a whois információkat rejtsd el... sztem

Dinin Do Urden
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 17. 7:48

csak egy tanács, a whois információkat rejtsd el... sztem

Szia!

Bocsi, egy hulye kerdes / ezen a teren nem vagyok jartas /: Miert? :)
Gondolom az uzemeltetom meg tudja ezt oldani.. :)

Cream
2010. febr. 17. 18:11

nem megy a hud

Sziasztok vmiért nem megy a hud a versenyek alatt a cash gamenél tökéletesen működik de az mtt-nél vmiért nem megy. Ötlet? Se a PS, se az Ongame se a Fulltilt alatt!

attiati
2010. febr. 17. 18:16

Szia!

Bocsi, egy hulye kerdes / ezen a teren nem vagyok jartas /: Miert? :)
Gondolom az uzemeltetom meg tudja ezt oldani.. :)

Nem életbevágó. Meg tudja oldani.

küldtem privátot, pontosabban e-mailt

Dinin Do Urden
2010. febr. 17. 19:44

Nem életbevágó. Meg tudja oldani.

küldtem privátot, pontosabban e-mailt

Megkaptam, koszi. mar leszedtuk a whoist. azert nem szedte le alapbol, mert valami 9 dolcsit kellett erte fizetni. tx a figyelmeztetest, en sem szeretem ha kint vannak a private adataim a neten.

attiati
2010. febr. 17. 21:34

jaja, bár attól függ, hol regeled a domaint

Cream
2010. febr. 18. 9:19

nem megy a hud!!!!

Sziasztok vmiért nem megy a hud a versenyek alatt a cash gamenél tökéletesen működik de az mtt-nél vmiért nem megy. Ötlet? Se a PS, se az Ongame se a Fulltilt alatt!

Életbevágóan fontos!!!!

Fuvesz
Válasz Cream kommentjére
2010. febr. 18. 10:01

Feltettem a Holdem Managert és a PT-t is a gépemre. A postgres akármi adatbázis települt velük együtt. A HM elindul, és jól megy a PT viszont azt mondja, nem tud az adatbázishoz csatlakozni. Hol és hogy kell ezt konfigurálni?

yoofej
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. febr. 18. 10:03

Feltettem a Holdem Managert és a PT-t is a gépemre. A postgres akármi adatbázis települt velük együtt. A HM elindul, és jól megy a PT viszont azt mondja, nem tud az adatbázishoz csatlakozni. Hol és hogy kell ezt konfigurálni?

Hozz letre kulon adatbazist a PT-nek. Nem tudjak ugyanazt hasznalni.

vinczesz
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. febr. 18. 10:06

Gondolom a PostgreSQL-t csak egyszer tetted föl... Ugyanazokkal a belépési paraméterekkel kell csatlakozni az adatbázis szerverhez mindkét alkalmazásból. A PT és a HM is maga készíti az adatbázisát.

Élő ügyfélszolgálat