csak egy tanács, a whois információkat rejtsd el... sztem
csak egy tanács, a whois információkat rejtsd el... sztem
nem megy a hud
Sziasztok vmiért nem megy a hud a versenyek alatt a cash gamenél tökéletesen működik de az mtt-nél vmiért nem megy. Ötlet? Se a PS, se az Ongame se a Fulltilt alatt!
Szia!
Bocsi, egy hulye kerdes / ezen a teren nem vagyok jartas /: Miert? :)
Gondolom az uzemeltetom meg tudja ezt oldani.. :)
Nem életbevágó. Meg tudja oldani.
küldtem privátot, pontosabban e-mailt
jaja, bár attól függ, hol regeled a domaint
nem megy a hud!!!!
Sziasztok vmiért nem megy a hud a versenyek alatt a cash gamenél tökéletesen működik de az mtt-nél vmiért nem megy. Ötlet? Se a PS, se az Ongame se a Fulltilt alatt!
Életbevágóan fontos!!!!
Feltettem a Holdem Managert és a PT-t is a gépemre. A postgres akármi adatbázis települt velük együtt. A HM elindul, és jól megy a PT viszont azt mondja, nem tud az adatbázishoz csatlakozni. Hol és hogy kell ezt konfigurálni?
Feltettem a Holdem Managert és a PT-t is a gépemre. A postgres akármi adatbázis települt velük együtt. A HM elindul, és jól megy a PT viszont azt mondja, nem tud az adatbázishoz csatlakozni. Hol és hogy kell ezt konfigurálni?