BMWE46
Válasz Totya kommentjére
2010. febr. 8. 14:58

tgmaster

Totya alias tgmaster?

Csak, hogy tudjam ki-kicsoda... :)
Gondoltam átnézek, eddig nem voltam igazán törzstag itt :)

Database->Database Management->Purge...>Advanced fül->Session Date. Itt beállítod a kívánt intervallumot, majd Purge Sessions.
Ezután ugyanitt érdemes a Sessions fülön a Purge Player w/o Hands gombbal azokat a játékosokat kitörölni, akinél így már nincs hand. Végül futtass egy Housekeepinget is.

Morzdomigron
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. febr. 10. 1:11

Lehet csinálni olyan filtert, ami azokat a handeket szűri amik elmentek SD-ig, de még a river leterülése előtt nyerők voltak?

bihaimo
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. febr. 14. 11:37

Sziasztok!

Mit lehet tenni, hogy az Avira ne visítson a PT3-ra?

Totya
Válasz bihaimo kommentjére
2010. febr. 14. 11:56

Sziasztok!

Mit lehet tenni, hogy az Avira ne visítson a PT3-ra?

Az ilyenek megoldódnak rövid időn belül, mert frissítik a víruskereső adatbázisát, ha már reklamáltak néhányan, márpedig biztosan reklamáltak.

Totya
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. febr. 14. 11:58

Lehet csinálni olyan filtert, ami azokat a handeket szűri amik elmentek SD-ig, de még a river leterülése előtt nyerők voltak?

Sok minden között ez is tervben van. Az adatbázis struktúráját át kell alakítani hozzá, hogy már importkor bekerüljön az adatbázisba az egyes utcákon számított equity. Addig ez túl körülményes, a PT-n belül nem is tudod megcsinálni.

herrbert74
Válasz Totya kommentjére
2010. febr. 14. 12:46

Az ilyenek megoldódnak rövid időn belül, mert frissítik a víruskereső adatbázisát, ha már reklamáltak néhányan, márpedig biztosan reklamáltak.

Ez nem fog megoldódni, mert már két éves fórumbejegyzésekben is benne volt ez a false positive. Csak a PT-be került most bele.

Amit tudsz csinálni:
Avira/Configuration/Expert mode on/Guard/Scan/Exception/Felveszed a PT-t

aussyman
Válasz want2push kommentjére
2010. febr. 14. 16:47

magyar nyelvű handhistory

Sziasztok,

A Full Tilt kliensen átállítottam, hogy a hand historykat magyar nyelven mentse.
Nem tudtam, hogy ezzel ekkora galibát okozok!
Kb. 5000 hand után szerettem volna importálni a másik gépemen lévő PT3-ba, és egy kezet sem tudott bevenni.
Azt írta, hogy felismerhetetlen fájlformátum.
Van valami módszer arra, hogy számára ehetővé tegyem a fájlokat vagy dobhatom a kukába?
Netán le tudom kérni a Full Tilt-től újból, angol nyelven?

Köszi előre is

Fuvesz
Válasz aussyman kommentjére
2010. febr. 16. 15:46

Sziasztok,

haverom megvette a PT3at. A leírás szerint ezt két gépen használhatja. Működik ez úgy, hogy az összeg feléért kvázi eladja nekem ezt a második hozzáférést, és azt én egy másik gépen másik IP címről használom?

danfiu
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. febr. 16. 15:50

Sziasztok,

haverom megvette a PT3at. A leírás szerint ezt két gépen használhatja. Működik ez úgy, hogy az összeg feléért kvázi eladja nekem ezt a második hozzáférést, és azt én egy másik gépen másik IP címről használom?

Jah, fog mukodni:)

Dinin Do Urden
Válasz Skiboy kommentjére
2010. febr. 16. 20:44

Segédoldal Poker Trackerhez

Sziasztok!

Kb. egy évig használtam PokerTrackert, még a PT2-s verziót. Van is hozzá jópofa adatbázisom. Sokszor találkoztam azzal a problémával, hogy beültem valahová és nem volt elég infóm a velem szemben játszókról. Próbáltam másokkal leosztásokat cserélni, de általában nem találtuk meg a közös nevezőt.
Ezért kitaláltam hogy csinálok egy oldalt, ahol kicserélhetem a leosztásokat másokkal. Az oldal el is készült, most kezdtem el feltölteni a leosztásaimat. Azért írok ebbe a topicba - remélem nem offtopic - hogy az oldalt ajánljam pokertracker mellé. Akit érdekel, itt találja meg: Poker Hand Market

Ha valaki szeretne beta tesztelni, vagy kérdése van hozzám- netán el akar küldeni a ... - az megtalál itt a fórumon, vagy az oldalon.

A letöltött handek beimportálhatók pokertrackerbe és holdemmanagerbe szintén.

Köszönöm, hogy írhattam ide.

Élő ügyfélszolgálat