tgmaster
Totya alias tgmaster?
Csak, hogy tudjam ki-kicsoda... :)
Gondoltam átnézek, eddig nem voltam igazán törzstag itt :)
Database->Database Management->Purge...>Advanced fül->Session Date. Itt beállítod a kívánt intervallumot, majd Purge Sessions.
Ezután ugyanitt érdemes a Sessions fülön a Purge Player w/o Hands gombbal azokat a játékosokat kitörölni, akinél így már nincs hand. Végül futtass egy Housekeepinget is.
Lehet csinálni olyan filtert, ami azokat a handeket szűri amik elmentek SD-ig, de még a river leterülése előtt nyerők voltak?
Sziasztok!
Mit lehet tenni, hogy az Avira ne visítson a PT3-ra?
Sziasztok!
Mit lehet tenni, hogy az Avira ne visítson a PT3-ra?
Lehet csinálni olyan filtert, ami azokat a handeket szűri amik elmentek SD-ig, de még a river leterülése előtt nyerők voltak?
Az ilyenek megoldódnak rövid időn belül, mert frissítik a víruskereső adatbázisát, ha már reklamáltak néhányan, márpedig biztosan reklamáltak.
magyar nyelvű handhistory
Sziasztok,
A Full Tilt kliensen átállítottam, hogy a hand historykat magyar nyelven mentse.
Nem tudtam, hogy ezzel ekkora galibát okozok!
Kb. 5000 hand után szerettem volna importálni a másik gépemen lévő PT3-ba, és egy kezet sem tudott bevenni.
Azt írta, hogy felismerhetetlen fájlformátum.
Van valami módszer arra, hogy számára ehetővé tegyem a fájlokat vagy dobhatom a kukába?
Netán le tudom kérni a Full Tilt-től újból, angol nyelven?
Köszi előre is
Sziasztok,
haverom megvette a PT3at. A leírás szerint ezt két gépen használhatja. Működik ez úgy, hogy az összeg feléért kvázi eladja nekem ezt a második hozzáférést, és azt én egy másik gépen másik IP címről használom?
Sziasztok,
haverom megvette a PT3at. A leírás szerint ezt két gépen használhatja. Működik ez úgy, hogy az összeg feléért kvázi eladja nekem ezt a második hozzáférést, és azt én egy másik gépen másik IP címről használom?
Segédoldal Poker Trackerhez
Sziasztok!
Kb. egy évig használtam PokerTrackert, még a PT2-s verziót. Van is hozzá jópofa adatbázisom. Sokszor találkoztam azzal a problémával, hogy beültem valahová és nem volt elég infóm a velem szemben játszókról. Próbáltam másokkal leosztásokat cserélni, de általában nem találtuk meg a közös nevezőt.
Ezért kitaláltam hogy csinálok egy oldalt, ahol kicserélhetem a leosztásokat másokkal. Az oldal el is készült, most kezdtem el feltölteni a leosztásaimat. Azért írok ebbe a topicba - remélem nem offtopic - hogy az oldalt ajánljam pokertracker mellé. Akit érdekel, itt találja meg: Poker Hand Market
Ha valaki szeretne beta tesztelni, vagy kérdése van hozzám- netán el akar küldeni a ... - az megtalál itt a fórumon, vagy az oldalon.
A letöltött handek beimportálhatók pokertrackerbe és holdemmanagerbe szintén.
Köszönöm, hogy írhattam ide.