Na ez a baj vele sajnos, ezért szívtam vele én is. Ráadásul rossz linket adtam meg.
PokerTracker • View topic - FAQ: Custom Statistics and Reports
Ebben a postban van egy csatolt fájl (legyél bejelentkezve). Azt töltsd le, és importáld be. Gyakorlatilag az van benne, amit megcsináltál, de mégis működik.
Sziasztok?Feltettem a PT3-at. "Expected Value in All-in performance" nevű grafikonon (számomra nagy) eltérés van az "expected" és "actually" won között.
A grafikon szerint 70%át nyerem a várható összegnek.A paradiseon játszom eddig 20000osztás olvasott be a PT. Azt szerentém tudni:Mennyire megbízható az a grafikon? Ez az eltérés adóthat-e abbol h kevés osztást játszottam eddig?
Ezt latom a HUD-on az asztalnal az 5 betus nev helyett: Unknown token encountered: str_player_name_short
Kiprobaltam, amit irtak az oldalon, de sajnos megsem mukodik. Szerintem a column kornyeken lesz a gond.
Le tudnad irni azokat a lepeseket, amik vegul eredmenyre vezettek nalad?
Akkor keresd meg a Columns részben ezt a mezőt, mert nálam nem itt volt a gond, és ellenőrizd le, egyezik-e a PT-s fórumban leírtakkal. Ha fel bírtad venni a "Player Short"-ot a HUD-ba, akkor már túl nagy gond nem lehet. Housekeepinget megcsináltad?
Ujabb masfel ora utan vegre sikerult. A megoldas:
A letoltheto Player Short stat beimportalasa utan meg kell valtoztatni a Value Expressiont str_player_name_short-ra.
Az str_player_name_short nevu column-nal Expression-hoz: substring( player.player_name from 1 for 5 ), a Group By opciot kipipalni es a Summary Type-ot Count Unique-ra allitani.
A Variable-t pedig ki kell hagyni, nincs ra szukseg.
Ezutan mar normal modon hozza lehet adni a HUD-hoz a statot.
Kösz a választ Totya. Akkor az a grafikon felejtős.
eurós sng
sziasztok!
pokerheaven-ön játszom, eurós sng-ken, sajnos a pt3 nem kezeli ezt a pénznemet. ezt hol lehetne beállítani?
köszi
DB egy reszenek torlese
Lehetseges torolni a PT adatbazisabol az egy bizonyos idopont elotti handeket, vagy torolnom kell az egeszet es visszaimportalni bele, amiket akarok?
Lehetseges torolni a PT adatbazisabol az egy bizonyos idopont elotti handeket, vagy torolnom kell az egeszet es visszaimportalni bele, amiket akarok?
sziasztok!!!Van egy kis gondom a PT 3 al!!
Fatal Exception during Auto-Import process: Unable to connect to database: PokerTracker 3 Database
Auto importálás alatt ezt a hibaüzenetet kapom, tudnátok segíteni??