Melyik software a jobb?
Helló! Tudnátok abban segíteni, hogy melyik software a jobb? A HM vagy a PT3? Azt szeretném ha "színes szagos" és könnyen kezelhető lenne! A HM fórum indítóban azt olvastam, hogy ilyen szempontból a Holdem a jobb, de ez 2007-ben volt. Gondolom, azóta a Poker T. is fejlődött. A segítséget előre is köszönöm!
két kérdésem van: 1. buddy listet hol találom a progiban, illetve a Tablre trackerből hogy tudok megnyitni asztalokat,mert sehogy sem engedi, ezt a szöveget dobja ki egy ablakban: keep it mind that some sites are required to be launched trought pokertracker in order for the table openin to work properly. you may also need to adjust the lobby filters at te sites so the tables being launched are visible the table list.
Helló! Tudnátok abban segíteni, hogy melyik software a jobb? A HM vagy a PT3? Azt szeretném ha "színes szagos" és könnyen kezelhető lenne! A HM fórum indítóban azt olvastam, hogy ilyen szempontból a Holdem a jobb, de ez 2007-ben volt. Gondolom, azóta a Poker T. is fejlődött. A segítséget előre is köszönöm!
A positions ful alatt ki lehet kapcsolni a zold es a piros szineket, amik azt jelzik, hogy nyertem, vagy vesztettem az adott pozicioban?
Tudtok nekem abban segíteni hogy hol találom azokat a statisztikákat amik leírják hogy preflop 3betelt potban hogy viselkedik az ellenfél , floppon, turn-ön. Előre is köszi!
import
Sziasztok!
Egy ideje már használom a PT3-at, de két napja "Invalid date specified in hand history" error jön az importban. Elvileg semmihez nem nyúltam, a gépemen az idő stimmel. Party-n játszom, van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Szerintem 2007 óta még inkább Holdem Manager a jobb választás, a játékosok nagy többsége azt használja. Én pl. csak azért használok PT3-at mert már ezt szoktam meg valamint a kártyák képei nagyon csúnyák a HM-ben :)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, van olyan stat, lekérdezés vagy vmi a PT3-ban, hogy pl. adott időszak mutatásait jeleníti meg, olyan formában, hogy az én mutatásom mellett az adott ellenfél mutatása is látszik, ill., hogy ki nyerte meg.
Gondolok itt arra, hogy pl. egy sng én tolom AK-val vki megadja AQ-val.
Ahogy én ezeket visszanézem az eléggé időigényes. A filterezés oké, beállítom, hogy csak azokat jelenítse meg, ami "Went to SD". Innentől ugyan a handeknél megjelenik a szitu, h nekem milyen lapom volt, mi volt a flop, az is kiderül, hogy nyertem-e vagy sem, de az ellenfél lapja nincs ott. Néztem az ablaknál levő "layoutokat", sok mindent be lehet állítani, de a megadó kezét én nem találtam. Az ugye csak úgy látszik ha rákattintok az sorra és replay...
Adatbázisméret
Sziasztok. egy olyan problémám lenne hogy most már elég nagy az adatbázisom és nem fér el a meghajtómon(c:) viszont másikon)d:) még nagyon sok hely lenne. Átlehet helyezni egyik meghajtóról a másikra valahogy? Ha igen hogyan? előre is köszi
sziasztok!
starson játszom sngket, és za lenne a problémám,hogy a hud nem akar megjelenni, illetve a handeket beimporálja, de minden sngt veszteségnek könyvel el
mi lehet a baj?