ha már muntib ilyen segítőkész,megkérdezem újra, hogy nem lehet-e tudni,hogy a HUD miért nem számol handeket, illetve egyáltalán miért se csinál semmit mtt illetve sng közben? Megjelenik az asztalon de ennyi. A handeket importálja, ps-en használom, a kliens nyelve angol.
köszi,kipróbálom majd
Az hogy lehet, hogyha egy session 1,5 buy in plusszos akkor a bb/100 -15-öt mutat?
úgy, hogy le vagy szűrve, vagy nem importált be pár handet, amiben éppen nagy potokat nyertél
úgy, hogy le vagy szűrve, vagy nem importált be pár handet, amiben éppen nagy potokat nyertél
Hogy érted, hogy le van szűrve? De ha plusszos a session akkor nem értem miért minusz a bb/100. Ahogy látom az importtal sincsen semmi gond, benne vannak a nagy potos nyert handek is.
Hogy érted, hogy le van szűrve? De ha plusszos a session akkor nem értem miért minusz a bb/100. Ahogy látom az importtal sincsen semmi gond, benne vannak a nagy potos nyert handek is.
nekem is ez van, pár$ mínusz a hónap eddig, de plusszos a bb/100-am. mondjuk nem zavar :)
Buksz NL100-on 100BB-t 100 hand alatt, majd nyersz NL2-őn $20-t szintén 100 hand alatt, ami 1000BB. Máris plusszos a BB/100, de -$80 az egyenleg.
Nem tudja valaki, hogy tudom a note editort bevarázsolni a HUD-ba, az egyik popup fül alá? Már az is elég lenne, ha a magában a programban beírt noteoket legalább olvasni tudnám.
Csináltam egy fület a popupban, beleraktam a Note Editort a specials alól (ahol a vonalak vannak), de fekete az a fül, teljesen üres.