Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
TheStig
Válasz bordas88 kommentjére
2010. aug. 21. 20:37

Sziasztok. egy olyan problémám lenne hogy most már elég nagy az adatbázisom és nem fér el a meghajtómon(c:) viszont másikon)d:) még nagyon sok hely lenne. Átlehet helyezni egyik meghajtóról a másikra valahogy? Ha igen hogyan? előre is köszi

hello, ha még aktuális a dolog, akkor itt le van irva lépésről lépésre:
Change the default PGDATA directory on Windows - PostgreSQL Wiki

előtte azért backupolj egyet

Atomagi
Válasz TheStig kommentjére
2010. aug. 24. 4:54

sziasztok.valaki megmondana nekem hogy mert nem mutatja a pt3 -am a nyert osszegeket/a pokerstarost/ a fulltiltes nyereseim mind meg vannak .roi is -100 mindig ,mit kellene beallitanom?koszonom elore is

OPSuperstitous
Válasz Atomagi kommentjére
2010. aug. 26. 1:40

starson nekem is mindent veszteségenk könyvel el:S
ja és egyszer jelent emg a hud, akkor minden ok volt azóta megint semmi

Shepi
Válasz OPSuperstitous kommentjére
2010. aug. 28. 17:15

Eladó Poker Tracker 3 Holdem Full Version teljes regisztrációval.
A jelenlegi ára 90$, 60$-ért már viheted is.
Fizetés Neteller esetleg Moneybookers.
Ha érdekel, írj a fazlehel@freemail.hu ra.

reirreT
2010. aug. 28. 17:24

sziasztok!
starson játszom sngket, és za lenne a problémám,hogy a hud nem akar megjelenni, illetve a handeket beimporálja, de minden sngt veszteségnek könyvel el
mi lehet a baj?

sziasztok.valaki megmondana nekem hogy mert nem mutatja a pt3 -am a nyert osszegeket/a pokerstarost/ a fulltiltes nyereseim mind meg vannak .roi is -100 mindig ,mit kellene beallitanom?koszonom elore is

Kérd le emailban az eredményeidet, ezt másold be egy sima txt fileba és rakd a txt-t a könyvtárba, ahová a hand historykat menti a gép. Inditsd el az auto importot és mindegyik játéknak meglesz az eredménye. KO-t nem számol, ha jól tudom.
Van erre valahol egy script is, ami automatán megcsinál mindent, de az 1; nem hivatalos, 2; nem tudom hol van.

OPSuperstitous
Válasz reirreT kommentjére
2010. aug. 30. 3:08

köszi, akkor azt a scriptet felhajtom,mert snget egyenként megcsinálni elég macerás lenne
és a hudra valami ötlet?

kempf
2010. aug. 30. 8:52

A PT az Import / Manual Import fülön tud e-mail-ből eredményeket beolvasni. Talán gyorsabb / kényelmesebb mint a text fájlokkal bűvészkedni.

Zsozso1977
Válasz kempf kommentjére
2010. aug. 30. 19:48

Üdv!
Tournament alatt szeretném feltüntetni, hogy hány nv vaknyi zseton van az ellenfeleknek! Be lehet ezt állítani valahol?

mkrisz
Válasz Zsozso1977 kommentjére
2010. szept. 1. 19:00

Hali!
Kipróbálnám a PT trial verzióját. Az induláskor feldob egy ablakot: postgresql server information
Amivel alapból ki van töltve, arra azt írja hogy unable to connect.
Mit kéne beírnom a rublikákba?
Előre is köszi!

robzon
Válasz mkrisz kommentjére
2010. szept. 1. 19:02

Sziasztok!

Egy egyszerű kérdésem lenne, mégpedig azoknak akik értenek hozzá.
A kérdés lényege az, hogy támogatja e a PT3 a MERGE hálózatot? És ha igen, akkor hogyan lehetne azt hozzácaspni az egyébként alapból feldobott hálózatokhoz? (Vagy mit kell buherálni...)

Előre is köszi!

Üdv: robzon

Élő ügyfélszolgálat