Sziasztok. egy olyan problémám lenne hogy most már elég nagy az adatbázisom és nem fér el a meghajtómon(c:) viszont másikon)d:) még nagyon sok hely lenne. Átlehet helyezni egyik meghajtóról a másikra valahogy? Ha igen hogyan? előre is köszi
sziasztok.valaki megmondana nekem hogy mert nem mutatja a pt3 -am a nyert osszegeket/a pokerstarost/ a fulltiltes nyereseim mind meg vannak .roi is -100 mindig ,mit kellene beallitanom?koszonom elore is
starson nekem is mindent veszteségenk könyvel el:S
ja és egyszer jelent emg a hud, akkor minden ok volt azóta megint semmi
Eladó Poker Tracker 3 Holdem Full Version teljes regisztrációval.
A jelenlegi ára 90$, 60$-ért már viheted is.
Fizetés Neteller esetleg Moneybookers.
Ha érdekel, írj a fazlehel@freemail.hu ra.
sziasztok!
starson játszom sngket, és za lenne a problémám,hogy a hud nem akar megjelenni, illetve a handeket beimporálja, de minden sngt veszteségnek könyvel el
mi lehet a baj?
sziasztok.valaki megmondana nekem hogy mert nem mutatja a pt3 -am a nyert osszegeket/a pokerstarost/ a fulltiltes nyereseim mind meg vannak .roi is -100 mindig ,mit kellene beallitanom?koszonom elore is
köszi, akkor azt a scriptet felhajtom,mert snget egyenként megcsinálni elég macerás lenne
és a hudra valami ötlet?
A PT az Import / Manual Import fülön tud e-mail-ből eredményeket beolvasni. Talán gyorsabb / kényelmesebb mint a text fájlokkal bűvészkedni.
Üdv!
Tournament alatt szeretném feltüntetni, hogy hány nv vaknyi zseton van az ellenfeleknek! Be lehet ezt állítani valahol?
Hali!
Kipróbálnám a PT trial verzióját. Az induláskor feldob egy ablakot: postgresql server information
Amivel alapból ki van töltve, arra azt írja hogy unable to connect.
Mit kéne beírnom a rublikákba?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne, mégpedig azoknak akik értenek hozzá.
A kérdés lényege az, hogy támogatja e a PT3 a MERGE hálózatot? És ha igen, akkor hogyan lehetne azt hozzácaspni az egyébként alapból feldobott hálózatokhoz? (Vagy mit kell buherálni...)
Előre is köszi!
Üdv: robzon