Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogyan tudnám egyik gépemről a másikra átmenteni a PT3 adatbázisát? Újból tekepítettem a laptopra de a handhistoryk az asztali gépemben a PT3-ban vannak és jó lenne valahogy betölteni.
Kösz!
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogyan tudnám egyik gépemről a másikra átmenteni a PT3 adatbázisát? Újból tekepítettem a laptopra de a handhistoryk az asztali gépemben a PT3-ban vannak és jó lenne valahogy betölteni.
Kösz!
Egyszerűen átmented a PT3 mappábol a HandHistory mappát, és bemásolod a másik gépeden lévőbe.
Szerintem inkább a Database menü Backup / Restore funkcióit kellene használni...
A sima mappa másolással nem megy, és sajnos a legújabb trialt használtam, ott pedig nem engedi a backupot. Sajnos. Úgy tűnik buktam az adatbázist is.
Az a gond, hogy a txt-ket benyeli vagy a PT vagy a SQL. Magyarul a a terem hh mappájában semmi nincs mert megy az auto import a HUD miatt.
Az SQL-hez lövésem sincs. Az lenne jó ha ki tudnám menteni és a másig gépen betölteni. Ha le tudod irni l.szi úgy mint "hülye gyerekének" az anyja. kösz.
Illetve: A PT3 Processed mappájában találtam txt. hand historykat. Arra gondoltál, hogy azt importáljam
manual? Mert akkor az rendben lesz.
Hogy tudok EV grafikont berakni sng-k tekintetében? Mert eddig sehogy nem jöttem rá...
Sajnos még mindig nemtudtam megcsinálni. valami a 3. pontal nemstimmelhet:S. Tud valaki segíteni?
hello, ha még aktuális a dolog, akkor itt le van irva lépésről lépésre:
Change the default PGDATA directory on Windows - PostgreSQL Wiki
előtte azért backupolj egyet
Sziasztok,
nem tudom a megoldást a következő problémára. A PT-be beimportálom a lejátszott pokerstars husng partik hh-ját és az emilben lekért eredményeket. Mindent megcsinál a masina, viszont a győztes partikat is vesztesként jelzi. Mi a fene lehet ez és mit kell javítanom, hogy rendben legyen?
Volt egy rendszer visszaállítás és eltűnt az egyik DB-m. Viszont ha akarok csinálni egy újat ugyan azon a néven, azt írja hogy már létezik. Ötlet?