Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
szalay
Válasz robzon kommentjére
2010. szept. 2. 19:16

Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogyan tudnám egyik gépemről a másikra átmenteni a PT3 adatbázisát? Újból tekepítettem a laptopra de a handhistoryk az asztali gépemben a PT3-ban vannak és jó lenne valahogy betölteni.
Kösz!

robzon
Válasz szalay kommentjére
2010. szept. 2. 23:00

Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogyan tudnám egyik gépemről a másikra átmenteni a PT3 adatbázisát? Újból tekepítettem a laptopra de a handhistoryk az asztali gépemben a PT3-ban vannak és jó lenne valahogy betölteni.
Kösz!

Egyszerűen átmented a PT3 mappábol a HandHistory mappát, és bemásolod a másik gépeden lévőbe.

Talheimer
Válasz robzon kommentjére
2010. szept. 2. 23:03

Egyszerűen átmented a PT3 mappábol a HandHistory mappát, és bemásolod a másik gépeden lévőbe.

Szerintem inkább a Database menü Backup / Restore funkcióit kellene használni...

szalay
Válasz Talheimer kommentjére
2010. szept. 3. 17:05

Szerintem inkább a Database menü Backup / Restore funkcióit kellene használni...

A sima mappa másolással nem megy, és sajnos a legújabb trialt használtam, ott pedig nem engedi a backupot. Sajnos. Úgy tűnik buktam az adatbázist is.

TheStig
2010. szept. 3. 18:34

A sima mappa másolással nem megy, és sajnos a legújabb trialt használtam, ott pedig nem engedi a backupot. Sajnos. Úgy tűnik buktam az adatbázist is.

várjál!
ha van egy kis affinitásod az SQLhez. kb 5 perc kiszedni a handeket. ha gondolod elmagyarázom. én is igy csináltam, amikor HMre váltottam

jav: de hiszen ha megvan az összes HH text-ben, akkor nem is kell vele tökölni. importáld be őket újra manual importtal

szalay
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 3. 18:46

Az a gond, hogy a txt-ket benyeli vagy a PT vagy a SQL. Magyarul a a terem hh mappájában semmi nincs mert megy az auto import a HUD miatt.
Az SQL-hez lövésem sincs. Az lenne jó ha ki tudnám menteni és a másig gépen betölteni. Ha le tudod irni l.szi úgy mint "hülye gyerekének" az anyja. kösz.

Illetve: A PT3 Processed mappájában találtam txt. hand historykat. Arra gondoltál, hogy azt importáljam
manual? Mert akkor az rendben lesz.

raining
2010. szept. 7. 10:31

Hogy tudok EV grafikont berakni sng-k tekintetében? Mert eddig sehogy nem jöttem rá...

bordas88
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 9. 21:22

Sajnos még mindig nemtudtam megcsinálni. valami a 3. pontal nemstimmelhet:S. Tud valaki segíteni?

hello, ha még aktuális a dolog, akkor itt le van irva lépésről lépésre:
Change the default PGDATA directory on Windows - PostgreSQL Wiki

előtte azért backupolj egyet

delfinkutya
Válasz bordas88 kommentjére
2010. szept. 10. 19:30

Sziasztok,

nem tudom a megoldást a következő problémára. A PT-be beimportálom a lejátszott pokerstars husng partik hh-ját és az emilben lekért eredményeket. Mindent megcsinál a masina, viszont a győztes partikat is vesztesként jelzi. Mi a fene lehet ez és mit kell javítanom, hogy rendben legyen?

Morzdomigron
Válasz delfinkutya kommentjére
2010. szept. 10. 20:25

Volt egy rendszer visszaállítás és eltűnt az egyik DB-m. Viszont ha akarok csinálni egy újat ugyan azon a néven, azt írja hogy már létezik. Ötlet?

Élő ügyfélszolgálat