Rendo840
Válasz 1Tim6:10 kommentjére
2012. jan. 27. 17:07

Segítséget szeretnék kérni tőletek:
- a HUD-ban melyik adat mutatja a Steal nyereség/veszteség statisztikát, illetve mi a pontos megnevezése angolul?
- hogyan lehet kitörölni az adatbázisból például egy hónapnyi adatot?
- a PT3-ban a saját statisztikám között nem találom a 3Bet-et. Próbáltam befilterezni és a generál fül alatt nézelődni de nem találtam sehol.

Üdv.

reservoir
Válasz Rendo840 kommentjére
2012. jan. 31. 11:36
1Tim6:10
Válasz reservoir kommentjére
2012. jan. 31. 12:03

PT4 béta kódok elérhetők itt: Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - Coming Soon: PokerTracker 4

Wow, thx!!! 91 hely van még a 150 ből.

NovaTerra
2012. febr. 1. 23:19

Sziasztok! Nincs valamilyen trükk arra, hogy a housekeeping idejét lecsökkentsük? A processzort csak alig pár százalékig használja.

Talheimer
2012. febr. 1. 23:28
L.T.
Válasz Talheimer kommentjére
2012. febr. 2. 20:52

Mivel ma valami gáz van a ps-en az egész du.-i sessiont rosszúl trackelte.Ki lehet vhogy törölni a PT-ből?

vatinyu
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 2. 21:24

Mivel ma valami gáz van a ps-en az egész du.-i sessiont rosszúl trackelte.Ki lehet vhogy törölni a PT-ből?

Database-Database management-Purge

L.T.
Válasz vatinyu kommentjére
2012. febr. 2. 21:49

Database-Database management-Purge

Köszi,de amikor belépek gondolom a 2M hand belassítja és nem történik semmi.

L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 9:05

Még ma is rosszúl trackeli a handeket a PS-ről.Lehet ellene tenni vmit?Utolsó frissítés megoldaná a problémát?(Még nem frissítettem )

trixilw
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 9:10

Még ma is rosszúl trackeli a handeket a PS-ről.Lehet ellene tenni vmit?Utolsó frissítés megoldaná a problémát?(Még nem frissítettem )

Mostanában túl sok frissítés van a starson, mindig legyen fent a legutolsó PT.

Az adatbázis törlésnél pedig az ha egy ekkora adatbázisnál leáll akár 5 percre is gondolkozni mielőtt bármit törölhetnél, normális.

Élő ügyfélszolgálat