L.T.
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 3. 9:18

Mostanában túl sok frissítés van a starson, mindig legyen fent a legutolsó PT.

Az adatbázis törlésnél pedig az ha egy ekkora adatbázisnál leáll akár 5 percre is gondolkozni mielőtt bármit törölhetnél, normális.

Köszi megpróbálom.Az adatbázissal kapcsolatban van egy olyan érzésem h kb. hosszú órákra állna le "gondolkozni".

zulusierra
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 10:46

Köszi,de amikor belépek gondolom a 2M hand belassítja és nem történik semmi.

Én hajnalban töröltem a session-t, hasonló hand mennyiséggel kb 20 percet kellett várni amíg betöltötte az adatokat.
Ki kell várni. :)

trixilw
Válasz zulusierra kommentjére
2012. febr. 3. 10:58

Én hajnalban töröltem a session-t, hasonló hand mennyiséggel kb 20 percet kellett várni amíg betöltötte az adatokat.

Bár a folyamatos karbantartás ezeken sokat tud ám segíteni.
Mégiscsak rengeteg táblából kell nagyon sok rendszerezést feldolgozni

L.T.
2012. febr. 3. 11:55

Igen nekem sem kellett sokat várni viszont amikor betöltötte akkor egyesével lehet csak törölni?

L.T.
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 3. 11:56

Bár a folyamatos karbantartás ezeken sokat tud ám segíteni.
Mégiscsak rengeteg táblából kell nagyon sok rendszerezést feldolgozni

Ezt kifejtenéd bővebben?Sokszor még arra is hosszú perceket kell várnom hogy az adott hónap grafikonját betöltse.

L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 12:49

Frissítettem ,de még mindig szarul trackel.Vkinek valami ötlet?

zulusierra
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 13:03

Igen nekem sem kellett sokat várni viszont amikor betöltötte akkor egyesével lehet csak törölni?

Rendezd idő szerinti sorrendbe a session-öket a "session start" vagy "session end" fülre kattintva, aztán a shift vagy ctrl nyomva tartásával többet is ki tudsz jelölni.
A karbantartás pedig a housekeeping rész, ott a vacuum és analyse legyen bepipálva, esetleg az update cache, a többit csak akkor kell ha erre külön figyelmeztet. Ezt 10-20k hand-enként érdemes megcsinálni.

L.T.
2012. febr. 3. 13:21

Rendezd idő szerinti sorrendbe a session-öket a "session start" vagy "session end" fülre kattintva, aztán a shift vagy ctrl nyomva tartásával többet is ki tudsz jelölni.
A karbantartás pedig a housekeeping rész, ott a vacuum és analyse legyen bepipálva, esetleg az update cache, a többit csak akkor kell ha erre külön figyelmeztet. Ezt 10-20k hand-enként érdemes megcsinálni.

Köszi, ezeket megcsinálom.Neked mi segített h normálisan működjön?Én hiába frissítettem semmi.

zulusierra
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 3. 13:34

Köszi, ezeket megcsinálom.Neked mi segített h normálisan működjön?Én hiába frissítettem semmi.

Nálam most megy a karbantartás, de elsiettem mert nem frissítettem és utána kellett volna...
Szóval nem tudom hogy működik-e de lehet hogy várni kell 1-2 napot mire a PS és a PT is a megfelelő frissítéseket kiadja és csak utána lesz teljesen jó, mert ahogy nézem nincsenek a helyzet magaslatán.

L.T.
2012. febr. 3. 13:36

Nálam most megy a karbantartás, de elsiettem mert nem frissítettem és utána kellett volna...
Szóval nem tudom hogy működik-e de lehet hogy várni kell 1-2 napot mire a PS és a PT is a megfelelő frissítéseket kiadja és csak utána lesz teljesen jó, mert ahogy nézem nincsenek a helyzet magaslatán.

OK.Thx.

Élő ügyfélszolgálat