hi tudja valaki mert nem kovet a hud a ps en ha at ultetnek masik asztlhoz frissitettem is??
Bb Hud
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a poker trackerben be lehet olyat állítani, hogy mutassa hány BBnk van?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a poker trackerben be lehet olyat állítani, hogy mutassa hány BBnk van?
Köszi szépen!:)
akad a játék
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy már nem tudom játék közben használni a PT3-t, mert teljesen lelassul és akadozik a játék. (Szerintem van jelentősége, hogy kb. 600 sng után következett be. Egyébként 5-7 asztalon játszok egyszerre. Nem új a gépem, de most lett újratelepítve.) Kérem valaki segítsen, köszönöm!
B.
hi
Az lenne a kérdésem hogyan lehet pt3-ban beállítani azt hogy az ellenfeleimről csak az e havi handek alapján rakja ki a hudot?
Szóval van 1 emberről 5k hand, de csak 400handet toltam vele most februárban és én csak azt szeretném látni a hud-ban játék közben ami ebben a hónapban az aktuális stat az ellenfeleimről.
Az lenne a kérdésem hogyan lehet pt3-ban beállítani azt hogy az ellenfeleimről csak az e havi handek alapján rakja ki a hudot?
Szóval van 1 emberről 5k hand, de csak 400handet toltam vele most februárban és én csak azt szeretném látni a hud-ban játék közben ami ebben a hónapban az aktuális stat az ellenfeleimről.
Köszönöm szépen!
hali az hogy letezik h az egyik versenyt latom hogy nyertem a masik meg olyan mintha kiestem volna belole nem hozza be a pt nincs szurve semmi
Át lehet valahogy tenni egy adatbázist egy másik wincseszterre? Balga módon anno a c: meghajtóra tettem az adatpartícióm helyett és kezd fogyni a hely.