szazsa
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 4. 13:16

hi tudja valaki mert nem kovet a hud a ps en ha at ultetnek masik asztlhoz frissitettem is??

Deawaorn
Válasz szazsa kommentjére
2012. febr. 19. 17:46

Bb Hud

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a poker trackerben be lehet olyat állítani, hogy mutassa hány BBnk van?

NovaTerra
Válasz Deawaorn kommentjére
2012. febr. 19. 18:25

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a poker trackerben be lehet olyat állítani, hogy mutassa hány BBnk van?

http://www.pokertracker.com/products/custom/download_file.php?s=statistic&id=220

Ezt a statot importáld be.

Deawaorn
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. febr. 19. 18:36

Köszi szépen!:)

Bozsidarka
Válasz L.T. kommentjére
2012. febr. 21. 10:59

akad a játék

Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy már nem tudom játék közben használni a PT3-t, mert teljesen lelassul és akadozik a játék. (Szerintem van jelentősége, hogy kb. 600 sng után következett be. Egyébként 5-7 asztalon játszok egyszerre. Nem új a gépem, de most lett újratelepítve.) Kérem valaki segítsen, köszönöm!
B.

TexasBela
Válasz Bozsidarka kommentjére
2012. febr. 24. 12:14

hi

Az lenne a kérdésem hogyan lehet pt3-ban beállítani azt hogy az ellenfeleimről csak az e havi handek alapján rakja ki a hudot?
Szóval van 1 emberről 5k hand, de csak 400handet toltam vele most februárban és én csak azt szeretném látni a hud-ban játék közben ami ebben a hónapban az aktuális stat az ellenfeleimről.

gorcsy
Válasz TexasBela kommentjére
2012. febr. 24. 12:43

Az lenne a kérdésem hogyan lehet pt3-ban beállítani azt hogy az ellenfeleimről csak az e havi handek alapján rakja ki a hudot?
Szóval van 1 emberről 5k hand, de csak 400handet toltam vele most februárban és én csak azt szeretném látni a hud-ban játék közben ami ebben a hónapban az aktuális stat az ellenfeleimről.

configurehud/ hud options / stats from the last .... hands szóval csak handszámra lehet szűrni hónapra nem szerintem

TexasBela
Válasz gorcsy kommentjére
2012. febr. 24. 15:34

Köszönöm szépen!

szazsa
Válasz TexasBela kommentjére
2012. márc. 4. 17:23

hali az hogy letezik h az egyik versenyt latom hogy nyertem a masik meg olyan mintha kiestem volna belole nem hozza be a pt nincs szurve semmi

klagyi
Válasz szazsa kommentjére
2012. márc. 4. 18:45

Át lehet valahogy tenni egy adatbázist egy másik wincseszterre? Balga módon anno a c: meghajtóra tettem az adatpartícióm helyett és kezd fogyni a hely.

Élő ügyfélszolgálat