A következőt az előbb elfelejtettem írni:
Néha akkor is gond szokott lenni a PAHUD-dal, ha mondjuk vmi frissítés van egy-egy póker terem szoftverében, de az utolsó PAHUD verzió azt még nem tudja kezelni. Ilyenkor viszont a Beta verzió a megoldás, amelyet általában gyorsan ki szoktak hozni, és elérhető itt:
http://pokeracesoftware.com/forums/viewforum.php?f=5
Most raktam fel nemrég a progit.
Tudnátok segíteni hogy lehet a mutatókat megváltoztani, amit ki szeretnél iratni. Az a négy ami alapból van azt is lehet módosítani?
Köszi
Most raktam fel nemrég a progit.
Tudnátok segíteni hogy lehet a mutatókat megváltoztani, amit ki szeretnél iratni. Az a négy ami alapból van azt is lehet módosítani?
Köszi
Köszi szépen.
Van valakinek tapasztalata, torna esetén melyik mutatótak célszerű kirakni?
Van valakinek tapasztalata a TitanPoker - PAHUD együttműködésről?
Ráadásul én a pókerasztalokat kicsinyítve (avatarok nélkül) nézem...
Saját tapasztalatból egy jó tanács:
Használatba vettem a progit, de játék közben a beállításokkal és a statisztikákkal voltam elfoglalva, így 3 beülőt el is buktam gyorsan :)
pahud mukodik B2b networkon is (paramin)? Ha igen, hogy kell beallitani? Mert en csak azt neztem, hogy a felsoroltakba nincsen benne...
pahud mukodik B2b networkon is (paramin)?
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy a Prima(bet365) termeknél hogyan kell beállítani a layout, hogyha 4 asztalon szeretnék játszani és kisméretű ablakokat használok?A nagyméretűeknél már úgyahogy sikerült beállítani, de a kicsinél teljesen elcsúsznak a számok.A layout managernél viszont nem lehet kisablakra beállítani...:S
Ha jól tudom, a PAHUD jelenleg még nem támogatja a kis méretű prima asztalokat.