szevasz szaki!
köszi a sok hasznos infot
megcsináltam mindent postgre sql van van és a többi minden nagyon jól müxik.
mér csak ezt a részt nem értem
- A HHk beolvasasara RAMdisk hasznalata ajanlott!!! Igy nem tekeri a vinyot es nem teszi tonkre!!
ez micsoda?
mit tud ez a ramdisk nevezetü progi?
van egy óriási problémám :D
ongame networkon miniviewbe h lehet beállítani a pahudot hogy az én statom nem írja ki? :D
mert nem látom tőle a saját lapom :(
- A HHk beolvasasara RAMdisk hasznalata ajanlott!!! Igy nem tekeri a vinyot es nem teszi tonkre!!
ez micsoda?
mit tud ez a ramdisk nevezetü progi?
aha értem köszi szépen
Én is elkezdtem használni a Ramdisket végre. Istenem, micsoda könnyebbség! Így talán megér egy-két évet a winchesterem. Ez megérne egy külön topikot, mert itt elkallódik, offtopik. Elindítod, Szaki? Ha gondolod, már én is össze tudom foglalni.
Én egyébként biztos, ami biztos alapon archiválni szoktam a HH-kat, hátha a PT AB bedől, ilyesmi. Ezért kb. 10e leosztásonként elmentem egy alkönyvtárba őket. Ezért én hozom létre a kliensben az adatbázist.
Inditsad nyugodtan, en lusta vagyok megegyszer ugyanazt leirni.
Egyebkent gondolom vilagos ,hogy ha mar belotted a rendszeredet akkor 4 dolgot kell idorol idore(1-2-5-10 sessiononkent) ujra megcsinalni: Clustereles, Vakum/Analizalas,PAHUD Cache frissites, Disk Defrag. Azert hogy a rendszer ne "lustuljon" el.
-
Sziasztok!
A B2B network-höz jó ez a HUD? Ha nem, akkor melyik?
A B2B network-höz jó ez a HUD? Ha nem, akkor melyik?
nem mukodnek egyutt, PT2 (lehetoleg Access adatbazissal, nekem a postgreSQL-lel voltak problemaim) - GT+ kombo a te megoldasod...
Sziasztok!
Ipokeren 8 fős asztalokon játszom, de nem tudom hogy lehetne normálisan beállítani a hudot (ugye 10 fős beállításokkal rossz helyre kerülnek a statok, ha kiiratom a nevet is akkor meg néha megfeledkezem róla hogy a megfelelő stat nem annál a playánál van ahol látom és voltak ebből hibák).Tudtok erre valami megoldást? Tx.