atcsy
Válasz szaki kommentjére
2008. márc. 17. 16:34

szevasz szaki!

köszi a sok hasznos infot

megcsináltam mindent postgre sql van van és a többi minden nagyon jól müxik.

mér csak ezt a részt nem értem

- A HHk beolvasasara RAMdisk hasznalata ajanlott!!! Igy nem tekeri a vinyot es nem teszi tonkre!!

ez micsoda?

mit tud ez a ramdisk nevezetü progi?

atcsy
Válasz atcsy kommentjére
2008. márc. 18. 9:02

van egy óriási problémám :D

ongame networkon miniviewbe h lehet beállítani a pahudot hogy az én statom nem írja ki? :D

mert nem látom tőle a saját lapom :(

szaki
Válasz atcsy kommentjére
2008. márc. 19. 20:31

- A HHk beolvasasara RAMdisk hasznalata ajanlott!!! Igy nem tekeri a vinyot es nem teszi tonkre!!
ez micsoda?
mit tud ez a ramdisk nevezetü progi?

Az Ongame kliens az egyik legroszabb osszes kozul es mivel a HHkat egy sqlite adatbazisban tarolja raadasul ezt a reszet is elbtak allando jellegel tekeri a winyot raadasul ez meg kulon akasztja is az egesz rendszert.
RAMdisknel az Ongame kliens a memoriaba irja a HHkat a PT es a PAHUD pedig szinten innen a memoriabol olvas ami nagyon sokat segit.

A legegyszerubb modszer (nem kell pig fajlokkal machinalni etc.):
1. http://www.mydigitallife.info/2007/05/27/free-ramdisk-for-windows-vista-xp-2000-and-2003-server/
Leszeded innen ezt az ingyenes RAMdisket
2. Installlasz vele egy 64MBos Fixmedias RAMdisket(pl. R:\)
3. Az Ongame kliensben van egy olyan menu amivel tudsz ures HH adatbazist csinalni , tehat csinalsz egyet vhova
4. ezt az ures adatbazist ramasolod a RAMdiskre (R:\)
5. Az Ongame kliensben kijelolod hogy ezt az adatbazist hasznalja
6. Ugyanigy a Pokertrackernek es a PAHUDnak is megadod ,hogy ezt az adatbazist hasznaljak

Egyetlen dologgal kell vigyazni. Mivel ugye gepkikapcsolaskor a memoriabol az adatbazis elveszik ezert a Pokertrackert es a PAHUD-ot mindig azutan kell elinditani miutan mar beultel vmelyik asztalhoz. Mivel ekkor az Ongame kliens automatikusan letrehozza a RAMdisken a db-t.
Vagy pl. irsz egy egyszeru kis batchfile-et amivel atmasolod az ures adatbazist a RAMDiskre.
Vagy ha hasznalsz vmilyen mod-ot akkor ezt a masolast a mod indito AHKba is beirhatod.
.......etc

atcsy
Válasz szaki kommentjére
2008. márc. 19. 23:44

aha értem köszi szépen

herrbert74
Válasz atcsy kommentjére
2008. márc. 22. 2:29

Én is elkezdtem használni a Ramdisket végre. Istenem, micsoda könnyebbség! Így talán megér egy-két évet a winchesterem. Ez megérne egy külön topikot, mert itt elkallódik, offtopik. Elindítod, Szaki? Ha gondolod, már én is össze tudom foglalni.
Én egyébként biztos, ami biztos alapon archiválni szoktam a HH-kat, hátha a PT AB bedől, ilyesmi. Ezért kb. 10e leosztásonként elmentem egy alkönyvtárba őket. Ezért én hozom létre a kliensben az adatbázist.

szaki
Válasz herrbert74 kommentjére
2008. márc. 22. 8:46

Inditsad nyugodtan, en lusta vagyok megegyszer ugyanazt leirni.

Egyebkent gondolom vilagos ,hogy ha mar belotted a rendszeredet akkor 4 dolgot kell idorol idore(1-2-5-10 sessiononkent) ujra megcsinalni: Clustereles, Vakum/Analizalas,PAHUD Cache frissites, Disk Defrag. Azert hogy a rendszer ne "lustuljon" el.

zsjozsef
Válasz ooooobi kommentjére
2008. jún. 5. 6:36

-

Sziasztok!

A B2B network-höz jó ez a HUD? Ha nem, akkor melyik?

Godmode
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. jún. 5. 14:49

A B2B network-höz jó ez a HUD? Ha nem, akkor melyik?

nem mukodnek egyutt, PT2 (lehetoleg Access adatbazissal, nekem a postgreSQL-lel voltak problemaim) - GT+ kombo a te megoldasod...

Charlie
Válasz Godmode kommentjére
2008. júl. 25. 13:19

Sziasztok!
Ipokeren 8 fős asztalokon játszom, de nem tudom hogy lehetne normálisan beállítani a hudot (ugye 10 fős beállításokkal rossz helyre kerülnek a statok, ha kiiratom a nevet is akkor meg néha megfeledkezem róla hogy a megfelelő stat nem annál a playánál van ahol látom és voltak ebből hibák).Tudtok erre valami megoldást? Tx.

Élő ügyfélszolgálat