Most ismerkedek ezzel a Pahud mókával. A General/Hands used for averagest mennyire érdemes állítani NL 6max hoz ? A FIlters nél inkább sessiont nézzek adott playerre vagy last X handet ?
Két napja próbálkozom a PAHUD-dal, mert megszereztem a licenszet, de óriási csalódást okozott. Főleg persze azért, mert nem komálják egymást az OnGame szoftverével. ami nem mentség a PAHUD-nak, mert a GameTimePlus is működik, amire nem magyarázat a kisebb gépigény. Beleolvastam a PAHUD saját fórumába is, de szinte láttam, ahogy a proggi írója széttárja a kezét: én is tanácstalan vagyok!
Szóval, a következő problémák adódtak (gondolom mind OnGame-specifikus, de akkor is, hosszú távra akarok itt berendezkedni):
- A képernyő folyamatosan remeg. Nem csak a PAHUD feliratai, a pókerasztalok, hanem minden más is, hiába kapcsolom be a remegés megszüntetésére használatos gombot.
- Nem gondoltak a mini asztalokat használókra, beletelt egy kis időbe, amíg kialakítottam egy (valamennyire) használható layoutot, nagyon zsufi(nak tűnik a színek meg a remegés miatt), pedig nincs is rajta minden, ami a GT+-on rajta volt. Nem beszélve arról, hogy:
- Nem mutatja a popup információkat, hiába klikkelgetek, tartom rajta az egeret fél percig, semmi.
- Belassítja az asztalokat is. Ki se mertem próbálni 6 asztalon, csak ötön egy kis ideig.
- A muckolt lapokat nem mutatja.
- A saját adatokat nem mutatja, ha ki akarom rakatni, akkor külön fix helyre kell. (Ez mekkora baromság!)
- S
- T
- B
- .
Járt valaki hasonló cipőben, ha igen, talált ezekre megoldást? Vagy vártok a PT3-ra?
A PT és a PAHUD fejlesztője közösen dolgozik a PT3-on, úgy gondolom a jelenlegi szoftverekhez már csak a legégetőbb frissítéseket adják csak ki.
A holdem managernél az Ongame a következő a támogatandó termek listáján, sztem ez lesz a leghamarabb használható jó megoldás.
Kipróbáltam Full Tilten, minden jól működött. Egyelőre marad a GT+.
A database cache-t érdemes használni? Bekapcsoltam, de egyre hosszabb ideig gyártja magát induláskor és nem igazán tudom, mi az előnye.
Jelenleg a trialt használom, van még 21 napom, utána 25$ lenne. Nem sok, rá is szánnám, viszont nemtudom, hogy mikor jön a pt új változata és hogy "kárba" vész-e ez a regdíj most, vagy esetleg beszámítják később? Hallott már erről valaki valamit?
Jelenleg a trialt használom, van még 21 napom, utána 25$ lenne. Nem sok, rá is szánnám, viszont nemtudom, hogy mikor jön a pt új változata és hogy "kárba" vész-e ez a regdíj most, vagy esetleg beszámítják később? Hallott már erről valaki valamit?
Két napja próbálkozom a PAHUD-dal, mert megszereztem a licenszet, de óriási csalódást okozott. Főleg persze azért, mert nem komálják egymást az OnGame szoftverével. ami nem mentség a PAHUD-nak, mert a GameTimePlus is működik, amire nem magyarázat a kisebb gépigény. Beleolvastam a PAHUD saját fórumába is, de szinte láttam, ahogy a proggi írója széttárja a kezét: én is tanácstalan vagyok!
Ez nagyon hasznos infonak látszik, köszi. Jövő héten kipróbálom. Mi az az AV/FW? Leblokkolt az agyam, úgy látszik.
Medgypeti, szerintem érdemes most is PT2-t, PAHUD-ot venni, mert ha most veszed, ingyenes az upgrade PT3-ra.
Ez nagyon hasznos infonak látszik, köszi. Jövő héten kipróbálom. Mi az az AV/FW? Leblokkolt az agyam, úgy látszik.