Köszi, akkor ezért nem jött össze:)Most kipróübáltam a Gametime+-ot az simán megy vele.
partypoker
sziasztok
feltelepítettem a PAH-ot de csak az asztalra vonakozó adatokat irja ki a jobb felső sarokba, a playerekét nem, pedig alapból be van kapcsova a 4 alapérték. a muck-os lapokat is mutatja.
help me please
by
Kicsit több infót is írhatnál. Melyik terem (nem mindegyik támogatja), a telepítés után milyen beállításokat tettél?
A Preferences alatt:
"Databases" - "Hold'em": itt meg kell adni, hogy melyik Poker Tracker adatbázist használja.
A szoftver nem egyből írja ki az ellenfelek adatait. Kell egy bizonyos partiszám. A "Filters"-nél ez is állítható.
Ha Full Tilt-en játszasz, és autocentert használsz, akkor ezt is meg kell adni a Pahud-nak a "Poker Sites" - "Full Tilt" pontjában.
Ja, és importálni kell játék közben a handeket. Ezt a Poker Tracker-ben kell beállítani.
Ezek az első ötleteim. Ha így se megy írj újra!
köszi a segitséget, most esett csak le hogy kell egy alap tracker
csak az meg 1000 leosztás alatt tud dolgozni, ha nem veszem meg :( pedig először csak ki kéne próbálni.
ja amúgy partypokeren játszom...
az értékek értelmét majd magamtól találom ki vagy az is le van irva volt valahol? (magyarul)
a poker tracker v2 az jó vagy van valami jobb vagy 1szerűbb progi?
Kicsit több infót is írhatnál. Melyik terem (nem mindegyik támogatja), a telepítés után milyen beállításokat tettél?
A Preferences alatt:
"Databases" - "Hold'em": itt meg kell adni, hogy melyik Poker Tracker adatbázist használja.
A szoftver nem egyből írja ki az ellenfelek adatait. Kell egy bizonyos partiszám. A "Filters"-nél ez is állítható.
Ezek az első ötleteim. Ha így se megy írj újra!
az értékek értelmét majd magamtól találom ki vagy az is le van irva volt valahol? (magyarul)
a poker tracker v2 az jó vagy van valami jobb vagy 1szerűbb progi?
Hogy a csudába kell egyáltalán elindítani ezt a PAHUDOT? Teljes informatikai analfabéta vagyok. Plz help!
Hogy a csudába kell egyáltalán elindítani ezt a PAHUDOT? Teljes informatikai analfabéta vagyok. Plz help!
thx
Lásd Poker Tracker bemutató cikkeinket.
Poker Tracker kell. Ez a legjobb.
Letöltöttem a PAHUD próba verzióját. Gondoltam itt az ideje megvenni, de előbb csak kipróbálom. És valamiért nem akar megjeleníteni egyetlen statot sem. Szépen kiírja az átlag potot az ablak szélére, és mutatja a dobott kártyákat, de egyetlen más adatot sem tudok kicsiholni belőle.
Mi a csudát ronthattam el?
Letöltöttem a PAHUD próba verzióját. Gondoltam itt az ideje megvenni, de előbb csak kipróbálom. És valamiért nem akar megjeleníteni egyetlen statot sem. Szépen kiírja az átlag potot az ablak szélére, és mutatja a dobott kártyákat, de egyetlen más adatot sem tudok kicsiholni belőle.
Mi a csudát ronthattam el?