Igen anno, mikor nem ment végigböngésztem a support fórumot, és ott is ezt mondták. Akkor sem és most sem volt hatása az eseményekre sajnos. Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan lehet az, hogy egy újraindítás kinyírja az egészet.
Ha XP-t használsz, akkor valahol a Control panelen kell találnod egy Adminisztratív eszközök (vagy hasonló) menüt. Azon belül a rendszernaplók applikáció részében kell lennie egy bejegyzésnek, amit a PostgreSQL csinál a szolgáltatás indításakor. Ebben el tudod olvasni, hogy mi a gond. Én a leírtak alapján arra tippelnék, hogy nem is fut a szerver. Ha a Task manager-ben megnézed, vannak postgres.exe néven futó processzek? Ha nincsenek, nem fut.
Itt van nagyjából minden:
Látom, hogy futnak a processzek és indulási hiba sincs a naplóban. Ebben az esetben viszont ki kellene próbálnod, hogy konzolból tudsz-e kapcsolódni a szerverhez. Van egy parancssor hozzá. Ott esetleg részletesebb üzenetet kapsz, hogy mi a gond.
Ezt írja ki:
Fent van a Microsoft .NET 2.0 framework a gépeden? Mert pl. Holdem Manager írja, hogy kell neki. Nem lehet ez a hiba?
Ja. A framework 2.0 service pack fenn van. Asszem az SNGEGT és a PokerEV is kérte.
Ja. A framework 2.0 service pack fenn van. Asszem az SNGEGT és a PokerEV is kérte.
Új számítógép, új telepítés, működik is minden szépen. Egészen ma reggelig, amikor is ugyanez a hibaüzenet jelenik meg a HM indításakor.
Végiggondolva a dolgot, annyi történt, hogy t-online-os vírusvédelmem van, ami frissítette magát. Sztem ez lehet a probléma, csak még a megoldást nem tudom, mert mikor mindent kikapcsolok(tűzfal, vírusvédelem, stb..), akkor sem megy... Ezt komolyan nem hiszem el....
Nem olvastam vissza, lehet, hogy nem jo amit irok, de nalam abbol volt gond a HM-mel es a postgress-sel kapcsolatban, hogy ugyanazt a portot (5432) akartak hasznalni, amelyet pl. a B2B network poker kliense; ossze-vissza telepitgettem oket de egyszerre nem mukodtek, amig meg nem adtam egy masik portot az egyiknek.
tehat esetleg azt nezd meg, hogy nincs-e valamilyen mas pokerrel kapcsolatos (vagy esetleg egyeb) alkalmazas a gepeden, amelyik ugyanazt a portot hasznalja. ha ige, akkor az egyik nem mukodik