Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > PostgreSQL help

bojanika
Válasz sariboxer kommentjére
2008. júl. 13. 11:30

Noshát.Végül nekifeszültem a dolognak,és googli barátom segítségével sikerült is megoldani a problémát.
A megoldás nem volt túl bonyolult (ezért is sikerülhetett :) ), íme:

Start menü - Programok - PostrgeSQL - Stop service parancs
Ezután a HM indításakor új hibaüzenet: 'failed to connect to 127.0.0.1'.
Erre oké, majd infó és kérdés: nem megy a program, szeretném-e, hogy a HM újraindítsa? Nagyon szeretném-re klikk, s láss csodát elindul a progi, adatbázisom elérhető.
Yupiiiieeee.

andree
Válasz bojanika kommentjére
2008. júl. 13. 15:23

Noshát.Végül nekifeszültem a dolognak,és googli barátom segítségével sikerült is megoldani a problémát.
A megoldás nem volt túl bonyolult (ezért is sikerülhetett :) ), íme:

Start menü - Programok - PostrgeSQL - Stop service parancs
Ezután a HM indításakor új hibaüzenet: 'failed to connect to 127.0.0.1'.
Erre oké, majd infó és kérdés: nem megy a program, szeretném-e, hogy a HM újraindítsa? Nagyon szeretném-re klikk, s láss csodát elindul a progi, adatbázisom elérhető.
Yupiiiieeee.

Basszus! Kipróbáltam ezt a stop service/start service dolgot és működik. Talán az egyetlen dolog volt, amit eddig nem. Köszi! Egy hétig próbálgatom és ha továbbra is jó lesz veszek végre egy HM-et.

bojanika
Válasz andree kommentjére
2008. júl. 13. 16:04

Basszus! Kipróbáltam ezt a stop service/start service dolgot és működik. Talán az egyetlen dolog volt, amit eddig nem. Köszi! Egy hétig próbálgatom és ha továbbra is jó lesz veszek végre egy HM-et.

:)
Örülök, hogy egy gonddal kevesebb.

Zoli
Válasz andree kommentjére
2008. aug. 22. 10:50

Adatbázist szeretnék törölni mert belassult a gép, talán ez a baja. Viszont nem tudok belépni a pg Admin III -ba. Bal felül a kapcsolatra kattintva felugrik egy "New Server Registration" ablak, ahol meg kellene adni az adatokat. A felhasználónév meg a jelszó megvan, de mit kell beírni a "Host" ablakba?

Bajkevero
Válasz Zoli kommentjére
2008. aug. 22. 10:59

Adatbázist szeretnék törölni mert belassult a gép, talán ez a baja. Viszont nem tudok belépni a pg Admin III -ba. Bal felül a kapcsolatra kattintva felugrik egy "New Server Registration" ablak, ahol meg kellene adni az adatokat. A felhasználónév meg a jelszó megvan, de mit kell beírni a "Host" ablakba?

Ha a sajat gepeden van telepitve, (es arrol akarod elerni), akkor "localhost"

Zoli
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. aug. 22. 11:27

Köszi, működik. :)

ThxLittleFish
Válasz Zoli kommentjére
2008. szept. 1. 1:47

mekkorának kéne lennie PostgreSQL mappának? mert nálam majdnem 9gb és valaki szerint több mint 100k hand és csak 500mb

peterpanic
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 1. 2:05

mekkorának kéne lennie PostgreSQL mappának? mert nálam majdnem 9gb és valaki szerint több mint 100k hand és csak 500mb

töröld a logokat:)
vacuum database funkciót is ajánlom.

Godmode
Válasz peterpanic kommentjére
2008. szept. 1. 2:20

konkretabban ezekre a fajlokra nincs szukseg: C:\Program Files\PostgreSQL\8.2\data\pg_log\ ;)

peterpanic
Válasz Godmode kommentjére
2008. szept. 1. 2:27

konkretabban ezekre a fajlokra nincs szukseg: C:\Program Files\PostgreSQL\8.2\data\pg_log\ ;)

trehány vagyok, bocsi:)
(de azt nem hagyhatom, hogy éjjel egytől kettőig valaki más legyen az aktuális fórumtopicok tetején!:)

Élő ügyfélszolgálat