Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > PostgreSQL help

ThxLittleFish
Válasz peterpanic kommentjére
2008. szept. 1. 8:14

kösz így már rögtön pár gigával kevesebb :D

sariboxer
Válasz Godmode kommentjére
2008. szept. 1. 8:47

konkretabban ezekre a fajlokra nincs szukseg: C:\Program Files\PostgreSQL\8.2\data\pg_log\ ;)

ez tuti? nem lesz semmi gebasz, ha torlom azt a file-t? (tobb mint 3 giga nekem)

ThxLittleFish
Válasz sariboxer kommentjére
2008. szept. 1. 9:59

ez tuti? nem lesz semmi gebasz, ha torlom azt a file-t? (tobb mint 3 giga nekem)

én nem vettem észre semmi különbséget csak több hely van a vinyomon :)

Godmode
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 1. 11:55

semmilyen karos hatasa nem lesz az adatbazisodra, mehet a kukaba az a konyvtar, tuti... ;)

cake
Válasz Godmode kommentjére
2008. szept. 1. 12:21

konkretabban ezekre a fajlokra nincs szukseg: C:\Program Files\PostgreSQL\8.2\data\pg_log\ ;)

itt nálam 28MB van,
a cuccos itt van (de ez nem log): \data\base\16598 8,5 GB

BenkiQB
Válasz cake kommentjére
2008. szept. 25. 0:09

próbálom telepíteni a holdem manager és vele együtt ezt a PostgreSQL és több problémám is van.

1. a holdem manager indításakor ezt írja ki:

Vistám van és ezt kéne tennem:

"Disable User Access Control in your Control Panel - Users section."
ez mit jelent pontosan?

leokézom, utána bejön egy PostgreSQL ablak ott miket kell beírnom? Van IP cím, port szám, login név és jelszó. Ezeket hagyni kell ahogy vannak?
Connectolok és mindig azt írja, hogy próbáljam újra...

2. telepíteni a PostgreSQL-t, megcsinálom az accountot is stb. Beállítom a dolgokat a talált tutorial szerint (superuserhez postgres és postgrespasst írok).

Ezt követően telepíteni kezdi a dolgot és már majdnem végez, mikor ez írja ki:
"User 'postgres' could not be created: The user account already exist"

Félelmetes bonyolult nekem ez a folyamat... lassan már szeretnék belépni a holdem managerbe és handeket nézegetni, nem ezekkel a szarokkal bíbelődni :(

Neomorf
Válasz BenkiQB kommentjére
2008. okt. 20. 17:17

hali. előző héten meghalt a pt3 hudom és nem tudtam helyrehozni. mindig kifagyott az összes asztal, amelyiken elindult a hud (vagyis nem indult el...). mondom ebből elég reinstall. leszedtem a pt3-at és fel. ugyanez a problem. mondom akkor le a postgresql is és pt is. szal leszedtem mindent, majd újratelepítés. na már alapból fura volt, hogy a pt3 telepítése után nem ajánlotta fel egyből a psql telepítését, így a pt3 könyvtárból indítottam el postgresql-8.3.msi fájlt. most meg nem jó semmi. nem tud csatlakozni a serverhez. mondjuk sehol nem is adtam meg az adatait, gondolom megmaradt még az előző telepítésből, vagy nemtom. a pgadminnal sem tok csatlakozni. vki tud megoldást?? nagyon nem vágom ezt az sql-es témát!! lécciii

Neomorf
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 20. 19:10
pindrokk
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 20. 22:10

Mi az a Secondary Logon?
Valamiért ez nem fut legalábbis, így veszem ki és ezért nem tudom feltelepíteni a másik gépemre a postgre-t
Pls help!
Köszi

Angyisz
Válasz pindrokk kommentjére
2008. okt. 22. 13:53

Mi az a Secondary Logon?
Valamiért ez nem fut legalábbis, így veszem ki és ezért nem tudom feltelepíteni a másik gépemre a postgre-t
Pls help!
Köszi

Azért nem, mert a Postgre alapesetben - és ez is az ajánlott - úgy települ fel, hogy a service-ét egy postgres nevű userrel futtatja (tehát nem a system accountok egyikével). Ez viszont csak akkor lehetséges, ha a secondary logon service fut. Feltételezem, hogy lefuttattál valami XP optimalizáló akármit, vagy valami leírás alapján magad tiltottad le, mert alapból ez egy futó service.

Élő ügyfélszolgálat