jaja, szar az egész
a zoom miatt frissítettem, de kár volt.... :S
Pokerstars Client Version: 5.580
Updated my software today. TN does not auto input the pot bets (amounts automatically inputted in the bet box) for me anymore. The other features seem to still work fine though.
Admin:
Are you using the Nova theme? Stars has moved the pot box slightly which is causing a problem with default bets. If so try one of the other supported themes for now. We will release an update to resolve this as soon as possible.
Azóta semmi változás? Nálam is rossz, próbálok goggle -ben megoldást találni, de semmi eredmény :( Valaki tudja mikor lesz valami frissítés ami megoldja az SNG Opener és a pot betting működését?
Sziasztok!
Valaki használ egyszerre PS.com+PS.fr+TN combót?
Mert ha elindítom az .fr-t, akkor a ninja nem működik a .com-on se!
Valakinek ötlet?(a .fr még teljesen új, most szedtem le, alapbeállítások vannak)
Sziasztok!
Valaki használ egyszerre PS.com+PS.fr+TN combót?
Mert ha elindítom az .fr-t, akkor a ninja nem működik a .com-on se!
Valakinek ötlet?(a .fr még teljesen új, most szedtem le, alapbeállítások vannak)
Nekem semmi sem működik! Még a bet/fold/allin se! sőt a BB számot se írja ki középre!
Nekem semmi sem működik! Még a bet/fold/allin se! sőt a BB számot se írja ki középre!
Nálam csak a korábban indított lobbynál működnek a gombok. Openert nem próbáltam.
Sziasztok!
Tableninja programot vennék felesben valakivel, esetleg akinek megvan a második gépes kódot megvenném.
köszi