Csoszogi33
Válasz bnas kommentjére
2012. márc. 16. 20:36

jaja, szar az egész

a zoom miatt frissítettem, de kár volt.... :S

detto! fck

j001
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2012. márc. 16. 21:25

Pokerstars Client Version: 5.580

Updated my software today. TN does not auto input the pot bets (amounts automatically inputted in the bet box) for me anymore. The other features seem to still work fine though.

Admin:
Are you using the Nova theme? Stars has moved the pot box slightly which is causing a problem with default bets. If so try one of the other supported themes for now. We will release an update to resolve this as soon as possible.

Talán segít másnak is

Galambos Tarzan
Válasz j001 kommentjére
2012. márc. 18. 14:05

Azóta semmi változás? Nálam is rossz, próbálok goggle -ben megoldást találni, de semmi eredmény :( Valaki tudja mikor lesz valami frissítés ami megoldja az SNG Opener és a pot betting működését?

Maxxxika
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. márc. 18. 15:09

Azóta semmi változás? Nálam is rossz, próbálok goggle -ben megoldást találni, de semmi eredmény :( Valaki tudja mikor lesz valami frissítés ami megoldja az SNG Opener és a pot betting működését?

Ugyanazt tudom mondani, amit eddig.
Aki ninját használ, ne a pokerstarsupdate.exe-t tegye ki indító ikonba, mert minden egyes PS update után napokat fog szívni, mire a ninja fejlesztői észbekapnak. pokerstars.exe-vel kell indítani, és amikor a ninja update-tel indul, na akkor kell frissíteni a PS-t.

Elvileg a pokerstars könyvtáron belül van egy backup könyvtár, amivel elő lehet csalogatni a korábbi PS verziót, és talán akkor működni fog a ninja.

TominhoPA
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. ápr. 5. 20:23

Sziasztok!

Valaki használ egyszerre PS.com+PS.fr+TN combót?
Mert ha elindítom az .fr-t, akkor a ninja nem működik a .com-on se!
Valakinek ötlet?(a .fr még teljesen új, most szedtem le, alapbeállítások vannak)

Krono
Válasz TominhoPA kommentjére
2012. ápr. 5. 20:30

Sziasztok!

Valaki használ egyszerre PS.com+PS.fr+TN combót?
Mert ha elindítom az .fr-t, akkor a ninja nem működik a .com-on se!
Valakinek ötlet?(a .fr még teljesen új, most szedtem le, alapbeállítások vannak)

hali :)

nekem csak az sng opener nem működik, ezen kívül megy rendesen

TominhoPA
Válasz Krono kommentjére
2012. ápr. 5. 20:36

Nekem semmi sem működik! Még a bet/fold/allin se! sőt a BB számot se írja ki középre!

Krono
Válasz TominhoPA kommentjére
2012. ápr. 5. 20:48

Nekem semmi sem működik! Még a bet/fold/allin se! sőt a BB számot se írja ki középre!

Ja igen a bb számot sem írja ki középre...hét elején toltam amúgy,úgy emlékszek a gombok azért működtek :S (de lehet,hogy rosszul emlékszek,5 tourt toltam kb)

BT86
Válasz Krono kommentjére
2012. ápr. 5. 20:56

Nálam csak a korábban indított lobbynál működnek a gombok. Openert nem próbáltam.

b2man
Válasz BT86 kommentjére
2012. ápr. 22. 3:05

Sziasztok!

Tableninja programot vennék felesben valakivel, esetleg akinek megvan a második gépes kódot megvenném.

köszi

Élő ügyfélszolgálat