Krono
Válasz don pro kommentjére
2012. szept. 29. 23:57

Nekem az a gondom, hogy amikor a ninja lövi fel az asztalokat, mondjuk megnyílik egy új asztal, de rossz helyre, és elakarom húzni onnan, akkor elég gyakran abban a pillanatban elkezd regelni egy másik sng-re, és visszaugrik az asztal oda, ahonnan elhúztam. +olyan, mintha egy sng-re többször akarna regelni, felugrik egymás után kismilliószor a regelés ablak, és leokézza ugyan a ninja, de rohadtul idegesítő, hogy ugrál.

Valaki?

titcar
2012. szept. 30. 0:05

Eddig úgy működött a Tableninja nálam Starson, hogy ha pl. épp böngésztem mikor cselekedni kellett valahol, akkor felugrott az asztal, egy klikkel aktiválnom kellett és csak utána tudtam cselekedni.

Rendszertelepítés után ez megváltozott, most amint ugrik az asztal, egyből érzékeli a billentyűparancsot amit nyomok, ami azért rossz, mert ha épp gépelek valamit, akkor az adott billenytű szerint fogok misclickelni.

Importáltam a korábbi beállításaimat Starson is és Ninján is, de ez nem akar helyreállni.

Remélem érthető voltam, van ötlete valakinek hol/mit kellene átállítani, hogy újra klikkre aktiválódjanak az asztalok? Köszi!

starsnál van olyan, hogy advanced multi table options v settings nemtudom, nem ott a single click table activation?

G0rcsev
2012. szept. 30. 0:29

Remélem érthető voltam, van ötlete valakinek hol/mit kellene átállítani, hogy újra klikkre aktiválódjanak az asztalok? Köszi!

Szerintem Table control fül/ Table control modes/ Manually Cycled/Clicked.

don pro
Válasz ibron kommentjére
2012. szept. 30. 1:27

Egyik sem nyert :(
@Titcar: alapból be volt pipálva, pipa nélkül sem jó.
@G0rcsev: Jó lenne, de így mindig aktiválni kell az asztalt nem csak amikor épp mást csinálok.

@Krono: szerintem ez normális, nem hiszem, hogy meg lehet változtatni.

Skinner
2012. szept. 30. 14:10

A Table Control fül alatt a Table Control Modenál állítsd be h Manually Clicked és akkor csak azután veszi a billentyűparancsot ha ráklikkeltél az asztalra.

Ja ezt már irták, bocsI! :)

Akkor próbált ki a Table in Foregroundot!

don pro
Válasz Skinner kommentjére
2012. szept. 30. 14:28

A Table Control fül alatt a Table Control Modenál állítsd be h Manually Clicked és akkor csak azután veszi a billentyűparancsot ha ráklikkeltél az asztalra.

Ja ezt már irták, bocsI! :)

Akkor próbált ki a Table in Foregroundot!

Úgy sem jó.

trixilw
Válasz ibron kommentjére
2012. nov. 6. 12:56

Létezik ebben a table ninjában (FT változat) olyan opció, hogy töröljön ki minden szöveget ami a bet mezőben van gombnyomásra? Vagy hogy default betnek postflop ne akarjon semmit beírni, hagyja üresen a mezőt?

Krono
Válasz trixilw kommentjére
2012. nov. 9. 14:30

Ismerősnek az a gondja, hogy hiába van frissítve a TN+PS, be van állítva minden filter + sng openerben is minden oké, de amikor a test gombra kattint sess előtt, akkor azt az üzenetet kapja, hogy nem az sng fülön van a kliens(pedig ott van).

Ilyenkor mi a teendő?

TominhoPA
Válasz Krono kommentjére
2012. nov. 9. 17:03

Állítsátok be, hogy ugyanaz legyen a téma PS-en, mint a ninja setup-jában! Nekem ez megoldotta!

bnas
Válasz TominhoPA kommentjére
2013. jan. 6. 21:09

mióta újratelepítettem a rendszert, azóta nem tudok rájönni, hogy miért nem zárja be azt a felugró kis ablakot ami bejön starson, hogy ha regelek egy sng-re...

pedig be van lőve az automatically close single ok btn popups és a többi beállításom is ugyanaz mint ami a telepítés előtt volt

ötlet?

Élő ügyfélszolgálat