Ezt nem hiszem el.
Ezek a fajankók kivették az auto switch to info tab funkciót, aztán majd egyszer lehet visszateszik.
Ezt nem hiszem el.
Ezek a fajankók kivették az auto switch to info tab funkciót, aztán majd egyszer lehet visszateszik.
Vki meg tudná mondani, hogy tudom kideríteni a ninja-m kódját akkor, ha nincs meg az ezt tartalmazó email és semmilyen egyéb dokumentum ami ebben segítene??
Ha a holdem manager honlapján belépsz, akkor a MY Accountban a license keys alatt megtalálod.
Ha a holdem manager honlapján belépsz, akkor a MY Accountban a license keys alatt megtalálod.
hy. ugyanaz mint nekem nem??
lol amugy, h 2 napja tettem ujra a gépet, és én is keresgéltem a kodot hozzá, de meglett:)
hy. ugyanaz mint nekem nem??
5perce elküldtem:)nézd meg h jo e.
Olyan kérdésem lenne a Table Ninja val kapcsolatban, hogy be lehet e valahol állítani olyan funkciót, hogy ha ki van téve a monitorra 12 asztal kicsiben, és ha valamelyiken cselekedni kell, akkor azt az asztalt előrehozza a TN és eredeti nagy méretben mutassa, majd ha cselekedtem visszategye kicsibe. Ha van ilyen funkció, akkor azt hol tudom beállítani. A segítséget előre is köszönöm.
Eddig úgy működött a Tableninja nálam Starson, hogy ha pl. épp böngésztem mikor cselekedni kellett valahol, akkor felugrott az asztal, egy klikkel aktiválnom kellett és csak utána tudtam cselekedni.
Rendszertelepítés után ez megváltozott, most amint ugrik az asztal, egyből érzékeli a billentyűparancsot amit nyomok, ami azért rossz, mert ha épp gépelek valamit, akkor az adott billenytű szerint fogok misclickelni.
Importáltam a korábbi beállításaimat Starson is és Ninján is, de ez nem akar helyreállni.
Remélem érthető voltam, van ötlete valakinek hol/mit kellene átállítani, hogy újra klikkre aktiválódjanak az asztalok? Köszi!