kertitorp
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 12. 21:07
Nem értek hozzá, de a google dns erre használható, és hogyan?
Feriboyslimshady
Válasz kertitorp kommentjére
2014. júl. 12. 21:12
Nem értek hozzá, de a google dns erre használható, és hogyan?
Próbáltam, de nekem nem működött :(
kertitorp
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2014. júl. 12. 21:25
Próbáltam, de nekem nem működött :(
Egy ismerősöm olyan országból pókerezik, ahol tiltott minden szerencsejáték, és google dns-t használ.
Feriboyslimshady
Válasz kertitorp kommentjére
2014. júl. 12. 22:03
Egy ismerősöm olyan országból pókerezik, ahol tiltott minden szerencsejáték, és google dns-t használ.
Gondolom ott más technikával blokkolnak (pont lehet, hogy a szolgáltatók a dns-t használják erre és ezért jó neki ha átállítja)
GStealer
2014. júl. 12. 22:03
Én azért bízom abban, hogy a Betclic kliense csak azért nem működik, mert még a .com végződésű címen keresztül kommunikál, amit idővel korrigálnak.
Feriboyslimshady
Válasz GStealer kommentjére
2014. júl. 12. 22:27
Én azért bízom abban, hogy a Betclic kliense csak azért nem működik, mert még a .com végződésű címen keresztül kommunikál, amit idővel korrigálnak.
Szerintem nem fogják korrigálni, csak Mo. blokkolja a com-os oldalt, csak miattunk nem fognak belepiszkálni a szoftverbe.
GStealer
2014. júl. 12. 23:01
Pedig csak miattunk a magyar weboldal url-je hu.betclic.com-ról hu.betclic.biz-re változott, szóval miért ne? :D
vargepard
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2014. júl. 12. 23:03
Szerintem nem fogják korrigálni, csak Mo. blokkolja a com-os oldalt, csak miattunk nem fognak belepiszkálni a szoftverbe.
Ez nem igaz mert most töltöttem le a szoftvert az új címről(hu.betclic.biz/poker/landing) és megy. Csak törölni kell az előzményeket és
cookie-
t,átálltak az új címre. És nem használok VPN-t, pedig az Invitel már blokkolt ma.
.
As Roma
Válasz vargepard kommentjére
2014. júl. 13. 7:58
Ez nem igaz mert most töltöttem le a szoftvert az új címről(hu.betclic.biz/poker/landing) és megy. Csak törölni kell az előzményeket és cookie-t,átálltak az új címre. És nem használok VPN-t, pedig az Invitel már blokkolt ma.
.
Nálam minden a régi,semmi változás!Megy minden,nem változtattam semmin,pedig Invitellel nyomom...
kertitorp
2014. júl. 13. 10:39
Nálam invitellel a bet at home és a betclic oldala is bejön még.