Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

kertitorp
Válasz kertitorp kommentjére
2014. júl. 14. 8:58

Rákérdeztem Full Tilt-nél mi a véleményük, ezt írták:

Kedves Gábor!

Köszönjük levelét.

Közelről követjük az események alakulását Magyarországon. A Full Tilt Poker az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését Magyarországon, ahogy a világ más országaiban is. Minden új szabályozásnak meg fogunk felelni, ám mivel ezeket pontosan még nem ismerjük, egyelőre nem tudunk további részleteket elárulni.

Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.

Egyelőre ennél részletesebb válasszal nem tudunk szolgálni, mivel egyelőre még a magyar parlament kezeiben van az ügy, s meg kell várnunk, hogy pontosan milyen változások várhatók, s akkor bővebb információval tudunk majd szolgálni.

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Üdvözlettel:

Linda
Full Tilt Poker Ügyfélszolgálat

Igazából nem értem mit ír, a feltételek adottak ( még ha szarok is ). Most inkább kivárásra játszanak, megvárják, hogy meg lehet ezt fúrni uniós szinten?

lecso10
2014. júl. 14. 9:16

Kedves Gábor!

Köszönjük levelét.

Közelről követjük az események alakulását Magyarországon. A Full Tilt Poker az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését Magyarországon, ahogy a világ más országaiban is. Minden új szabályozásnak meg fogunk felelni, ám mivel ezeket pontosan még nem ismerjük, egyelőre nem tudunk további részleteket elárulni.

Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.

Egyelőre ennél részletesebb válasszal nem tudunk szolgálni, mivel egyelőre még a magyar parlament kezeiben van az ügy, s meg kell várnunk, hogy pontosan milyen változások várhatók, s akkor bővebb információval tudunk majd szolgálni.

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Üdvözlettel:

Linda

Igazából nem értem mit ír, a feltételek adottak ( még ha szarok is ). Most inkább kivárásra játszanak, megvárják, hogy meg lehet ezt fúrni uniós szinten?

Kivárnak (nagyon helyesen), hogy meglássák,hogy a zállam vasszigora lesújt e a pokeroldalakra is vagy csak a fogadóirodákra. Meg azért,hogy kiderüljön,hogy csak poén volt az évi 30 milliós koncessziós díj, vagy komolyan gondolták csak elrontották.

fLeSs
2014. júl. 14. 10:44

Ez egy sablonlevél, ugyanezt a választ kaptam én is arra a levélre, amit egy évvel ezelőtt írtam a PS-nak. :)

Vika
2014. júl. 14. 13:16

Kedves Gábor!

Köszönjük levelét.

Üdvözlettel:

Linda

A törvényhez a mai napig nem készült végrehajtási rendelet, az se igényelhetett volna engedélyt, aki esetleg akart volna. Értelmezésem szerint jelenleg is ez a helyzet. Az is kérdés, hogy láttamoztatni kell-e Brüsszellel a módosítást vagy az esetleges végrehajtási rendeletet. Emberi számítás szerint igen, de ebben a témában nem vagyok otthon. Ha brüsszeli kanyar van még a témában, az megint 2-3 hónap bürokrácia.
Ha valaki ebben a pillanatban kézzel-lábbal engedélyt szeretne, nem tudna mit csinálni a fenti dolgok miatt. Ezért nem is tehetnek mást a cégek, kivárásra játszanak, ahogy én látom.

Az is felmerült fórumokon, hogy az elfogadott 30 milliós csökkentett koncessziós díj nem szerepel sehol a végleges változatban, a hivatkozások alatt sem. Nem tudom, hogy ezzel pontosan mi a helyzet.

Feriboyslimshady
Válasz Vika kommentjére
2014. júl. 14. 13:35

Az is felmerült fórumokon, hogy az elfogadott 30 milliós csökkentett koncessziós díj nem szerepel sehol a végleges változatban, a hivatkozások alatt sem. Nem tudom, hogy ezzel pontosan mi a helyzet.

Ez pontosan így van. Egyszer csak fű alatt kikerült a törvényből.
Ráadásul ha jól tudom akkor a parlamentben szeptember közepéig szünet van, szóval semmilyen törvényalkotás, módosítás nem lesz 2 hónapig.

rockett
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2014. júl. 14. 13:57

Az FTP amúgy se fog liszenszet venni, egyik szabályozott országban sincsenek jelen.

junkisa
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 14. 19:33

új hirdetmény: bwin

ivanesz
Válasz junkisa kommentjére
2014. júl. 14. 20:55

Belinkelnéd.hogy hol találom.
Sajnos ez engem is érint.
Valaki írt már a bwinnek,hogy ők hogy állnak a kérdéshez?

lecso10
Válasz ivanesz kommentjére
2014. júl. 14. 21:10

Belinkelnéd.hogy hol találom.
Sajnos ez engem is érint.
Valaki írt már a bwinnek,hogy ők hogy állnak a kérdéshez?

NAV SZEF honlap
és itt a hirdetményekre katt.

vargepard
Válasz netfalo kommentjére
2014. júl. 14. 21:12

A Szerencsejáték Felügyeleti Főosztály hirdetményei
A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 78. § (6) bekezdése alapján a hirdetmény útján közölt döntést, a hirdetmény kifüggesztését követő tizenötödik napon kell közöltnek tekinteni.

[TABLE="width: 646"]
[TR]
[TD="width: 160"] Érintett megjelölése
[/TD]
[TD="width: 114"] Hirdetmény
[/TD]
[TD="width: 78"] Formátum
[/TD]
[TD="width: 48"] Méret (KB)
[/TD]
[TD="width: 130"] Hirdetmény kifüggesztésének napja
[/TD]