Rákérdeztem Full Tilt-nél mi a véleményük, ezt írták:
Kedves Gábor!
Köszönjük levelét.
Közelről követjük az események alakulását Magyarországon. A Full Tilt Poker az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését Magyarországon, ahogy a világ más országaiban is. Minden új szabályozásnak meg fogunk felelni, ám mivel ezeket pontosan még nem ismerjük, egyelőre nem tudunk további részleteket elárulni.
Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.
Egyelőre ennél részletesebb válasszal nem tudunk szolgálni, mivel egyelőre még a magyar parlament kezeiben van az ügy, s meg kell várnunk, hogy pontosan milyen változások várhatók, s akkor bővebb információval tudunk majd szolgálni.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
Linda
Full Tilt Poker Ügyfélszolgálat
Igazából nem értem mit ír, a feltételek adottak ( még ha szarok is ). Most inkább kivárásra játszanak, megvárják, hogy meg lehet ezt fúrni uniós szinten?
Kedves Gábor!
Köszönjük levelét.
Közelről követjük az események alakulását Magyarországon. A Full Tilt Poker az online póker szabályozásának híve. Támogatjuk a megfontolt szabályozás bevezetését Magyarországon, ahogy a világ más országaiban is. Minden új szabályozásnak meg fogunk felelni, ám mivel ezeket pontosan még nem ismerjük, egyelőre nem tudunk további részleteket elárulni.
Bárhogyan is alakul a jövőben ez a helyzet, biztosíthatjuk, hogy pénze biztonságban van nálunk és az bármikor hozzáférhető lesz az ön számára, amennyiben azt szeretné kifizetni.
Egyelőre ennél részletesebb válasszal nem tudunk szolgálni, mivel egyelőre még a magyar parlament kezeiben van az ügy, s meg kell várnunk, hogy pontosan milyen változások várhatók, s akkor bővebb információval tudunk majd szolgálni.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
Linda
Igazából nem értem mit ír, a feltételek adottak ( még ha szarok is ). Most inkább kivárásra játszanak, megvárják, hogy meg lehet ezt fúrni uniós szinten?
Ez egy sablonlevél, ugyanezt a választ kaptam én is arra a levélre, amit egy évvel ezelőtt írtam a PS-nak. :)
Kedves Gábor!
Köszönjük levelét.
Üdvözlettel:
Linda
Az is felmerült fórumokon, hogy az elfogadott 30 milliós csökkentett koncessziós díj nem szerepel sehol a végleges változatban, a hivatkozások alatt sem. Nem tudom, hogy ezzel pontosan mi a helyzet.
Az FTP amúgy se fog liszenszet venni, egyik szabályozott országban sincsenek jelen.
új hirdetmény: bwin
Belinkelnéd.hogy hol találom.
Sajnos ez engem is érint.
Valaki írt már a bwinnek,hogy ők hogy állnak a kérdéshez?
Belinkelnéd.hogy hol találom.
Sajnos ez engem is érint.
Valaki írt már a bwinnek,hogy ők hogy állnak a kérdéshez?
A Szerencsejáték Felügyeleti Főosztály hirdetményei
A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 78. § (6) bekezdése alapján a hirdetmény útján közölt döntést, a hirdetmény kifüggesztését követő tizenötödik napon kell közöltnek tekinteni.
[TABLE="width: 646"]
[TR]
[TD="width: 160"] Érintett megjelölése
[/TD]
[TD="width: 114"] Hirdetmény
[/TD]
[TD="width: 78"] Formátum
[/TD]
[TD="width: 48"] Méret (KB)
[/TD]
[TD="width: 130"] Hirdetmény kifüggesztésének napja
[/TD]