Ilyen lejárató kampány után ha valaki játszik a Szerencsejáték Zrt allin kupáján, annak ilyen zongorát kívánok a fejére. Hogy miért? Mert 10% overlay és no fee miatt hajlandó részt venni egy olyan szervezet versenyén ami a pókert kb a legnagyobb bűnként állítja be a médiába, nem sajnálva több 10 milliós költségvetést. (személyes véleményem)
Hát most ki fogom érdemelni a közutálatot.
Véletlenül a Teréz anya oldalára regisztráltam be?
Vagy egy pókeroldalra?
A póker arról szól,hogy el kell venni az ellenfél pénzét,lehetőleg az összeset.
Valószínűleg kedves Zoli téged marhára hidegen hagy,amikor a neten elveszed az ellenfeled összes pénzét,nem foglalkozol vele,hogy esetleg az volt az utolsó fityingje és utána le fog ugrani egy hídról.
Nem csinálsz belőle lelkiismereti problémát,szerintem,ki bukta át neked a pénzét,az a lényeg,hogy tiéd legyen a pénz.
Ajánljuk PH könyvét,a címe nem az,hogy csak játszogassunk,de vigyázzunk az ellenfélre,hanem az,hogy fosszuk ki.
Ezzel sincs semmi gond?
Ne menjenek az emberek játszani?
Mert a csúnya SZRT szervezi?
Nevetségesnek tartom.
A pókerből meg kell élni,pénzt kell keresni vele.
El kell venni az ellenféltől,lelkiismereti problémák nélkül.
Aki ezt nem tudja,az minek pókerezik?
Szórakozásból?
Oldrknight:
A Szerencsejáték zrt mindig is tulajdonosa volt a Tropinak,eddig is lefolytattak vagyonosodási vizsgálatot a folyamatosan kaszinózok között,így nem írtál nagy okosságot és akkor még finoman fogalmaztam.
Oldrknight:
A Szerencsejáték zrt mindig is tulajdonosa volt a Tropinak,eddig is lefolytattak vagyonosodási vizsgálatot a folyamatosan kaszinózok között,így nem írtál nagy okosságot és akkor még finoman fogalmaztam.
kinek mit ér a méltósága...
kinek mit ér a méltósága...
az elv talán jobb szó ide,de +1
Nem rosszindulatból,de remélem az indulóknak a seggük mélyére is benéznek az adóellenőrök hogy ne legyen ember aki a következőn hajlandó lesz elindulni.
úgyis törlik nem sokára hsz-ek felét szóval hajrá.
[QUOTE=OldRknight;386991]Taníts mester![/QUOTE
Nem vagyok mester,aki életében egyszer volt már kaszinóban az tudja ezt,nem csak nálunk,külföldön is így van,az adóhatóságok egyik fő információs forrása ez.
Zend:Valószínűleg el fog indulni a magyar pókertársadalom krémje.
A következő tornájuk meg valószínűleg januárban a BPO lesz,majd akkor is ismételd jókívánságaidat az akkor indulókra!
Méltóság?Aki elmegy erre a versenyre és megnyeri,keres 10 milát,azt érdekli a méltóság?
Akik oda elmennek, azok játszani, nyerni akarnak, nem pedig valamilyen gonosz hatalom bérencei.