Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

Admin
Válasz titcar kommentjére
2011. nov. 29. 17:56

Kérünk Benneteket, hogy tartózkodjatok a személyeskedő hozzászólásoktól.

zorck
2011. nov. 29. 18:00

kb. ennyi a lényeg, ilyen alapon aki lottózóba dolgozik az is köcsög meg aki egyáltalán lottót vesz az is...

Hát igen,ez a lényeg,én is fogalmazhattam volna tömörebben meg kevésbé provokálóbban is,sry.

zeoos77
Válasz zorck kommentjére
2011. nov. 29. 18:21

:DD

Szerencsétlen lúzer.Nem elég,hogy nincs normális nete,és még a szomszédja is egy pszihopata,elmegy az alvilági figurák közé megy pókerezni,minthogy legális,az Szj Zrt által is engedélyezett klubba menne,játszani ahol ráadásul adósságba is veri magát felad egy hülye lottószelvényt,és sokmillió szelvény közül az ő számait húzzák ki,ráesik a zongora.LOL Szerencsétlen!! Köttessen be rendes internetet,és az ász párral,nyerni is fog.
Tehát:játsz online.Biztonságosabb.
Nekem ez a videó üzenete :D :D

SipKa
Válasz zeoos77 kommentjére
2011. nov. 29. 18:47

Szerencsétlen lúzer.Nem elég,hogy nincs normális nete,és még a szomszédja is egy pszihopata,elmegy az alvilági figurák közé megy pókerezni,minthogy legális,az Szj Zrt által is engedélyezett klubba menne,játszani ahol ráadásul adósságba is veri magát felad egy hülye lottószelvényt,és sokmillió szelvény közül az ő számait húzzák ki,ráesik a zongora.LOL Szerencsétlen!! Köttessen be rendes internetet,és az ász párral,nyerni is fog.
Tehát:játsz online.Biztonságosabb.
Nekem ez a videó üzenete :D :D

a klubbokat nem a Szj Zrt engedélyezi

Romsy
Válasz SipKa kommentjére
2011. nov. 29. 18:51

Ne üljetek fel OldRknight provokációjának!

zeoos77
Válasz SipKa kommentjére
2011. nov. 29. 19:03

a klubbokat nem a Szj Zrt engedélyezi

Igazad van.A NAV felügyeli.

spirited
2011. nov. 29. 19:29

attól, hogy egy +evre rámozdul az ember, még gondolhat akár mit a szervezőről, másrészt meg pont semmit nem számítana, ha akár minden pro bojkottálná szvsz

+1

Attól, h elindul vki, attól még nem tesz se jót, se rosszat az szrt-nek és ahogy titcar is írta, ez még nem tükrözi a véleményét. Ez kb. olyan, hogy ha pl. a PS szervezi a versenyt és valaki utálja a PS-t, akkor ne induljon rajta?

Másrészt az Szrt-t sem értem, hogy egyik oldalról lejáratja a pókert, a másik oldalon meg versenyt szponzorál? Nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik a dolog, bár lehet azért csinálja nehogy valamelyik nagy pókerterem legyen a névadó szponzor...

Az meg szerintem értelmetlen, hogy valaki azért ne induljon, mert akkor vizsgálat indul ellene. Van már nekik egy adatbázisuk a korábbi BPO-król, amiből tudnának dolgozni, ha tényleg akarnának valamit. Gondolom nem csak nekem küld hetente sms-t a Tropicana a versenyről.

Kispagat
Válasz spirited kommentjére
2011. nov. 29. 19:42

Infokat gyűjteni a pókeresekről csak egy kis odafigyelés és sok idő kérdése most. Január 1-től az idő lecsökken, mert a NAV mindent tud majd.

titcar
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 29. 19:54

Infokat gyűjteni a pókeresekről csak egy kis odafigyelés és sok idő kérdése most. Január 1-től az idő lecsökken, mert a NAV mindent tud majd.

kivéve persze, ha minden terem szarik arra, hogy mit írnának elő nekik :D

OldRknight
Válasz Romsy kommentjére
2011. nov. 29. 22:11

Ne üljetek fel OldRknight provokációjának!

OFF
Romsy igazából egy troll:D
ON

Élő ügyfélszolgálat