Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

titcar
Válasz zorck kommentjére
2011. nov. 30. 7:47

6ezerből is simán meg lehet csinálni, dupla satelittel.
Sajnos a legolcsóbb változatról,a 225 FT-osról már lekéstél.

cseresznyés gépen sztem 1 százasból be leeht szatozni :D

OldRknight
Válasz zorck kommentjére
2011. nov. 30. 8:16

6ezerből is simán meg lehet csinálni, dupla satelittel.
Sajnos a legolcsóbb változatról,a 225 FT-osról már lekéstél.

Beépített ember vagy-e?:D

reservoir
Válasz zend kommentjére
2011. nov. 30. 11:58

az elv talán jobb szó ide,de +1
Nem rosszindulatból,de remélem az indulóknak a seggük mélyére is benéznek az adóellenőrök hogy ne legyen ember aki a következőn hajlandó lesz elindulni.

Én lehet, hogy elindulok, mert:

- plusz ev
- jó struktúra
- nem keres rajtam egy forintot sem a cég, sőt, elvehetjük a pénzét

Egyébként én nem félek a vagyonosodási vizsgálattól, én adózok a jövedelmem után.
Próbáljátok ki ti is, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.

zend
Válasz reservoir kommentjére
2011. nov. 30. 13:15

Én lehet, hogy elindulok, mert:

- plusz ev
- jó struktúra
- nem keres rajtam egy forintot sem a cég, sőt, elvehetjük a pénzét

Egyébként én nem félek a vagyonosodási vizsgálattól, én adózok a jövedelmem után.

Itt nem az adózásról van igazán szó.
Spirited írta hogy lát némi kettősséget az szjzrt. viselkedésében,ami nem is csoda.Pofátlanul promótálják hogy mennyire büszkék hogy a magyar pókeresek krémjének több képviselője is tervez indulni a versenyükön,miközben ezek a játékosok nagy része online is aktív,és ugye nem is oly régen az ilyen "törvénytelenül" játszó embereket még holmi antiszociális,játékfüggő,szinte bűnöző egyednek állították be a lejárató kampányaikban.Most persze viszont pont ezek a "mocskos bűnözők" fogják megadni a rendezvény súlyát,akaratlanul is hozzájárulva a cég céljainak minél jobb elérésében.Nyilván esélytelen hogy bármilyen civil szerveződés eredményesen bojkottálja a rendezvényt,mert mindig lesz aki csak a +EV-t látja a verseny mögött,így egy ilyen rendezvény csak akkor válhat sikertelenné ha valami távol tartja onnan a versenyzőket.
Mindenkinek aki indul sok szerencsét kívánok,és zárszóként álljon itt valami frappáns
"APA ÚJRA VELÜNK JÁTSZIK"

Matt Coburn
Válasz zend kommentjére
2011. dec. 1. 1:23

Nyilván esélytelen hogy bármilyen civil szerveződés eredményesen bojkottálja a rendezvényt

Nem is szabad szerintem. Ha úgy érzik nekik is jut a koncból, nem akadékoskodnak. Oké hogy valszeg nem is tudnak most már, de mégis.

pennywise
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. dec. 1. 11:22

kicsit off

Index - Videó - Ez a pénz nem fog hazakerülni

Milyen jól mondja a végén a csávó, ez a pénz nem fog haza kerülni.

zsirsertes
Válasz pennywise kommentjére
2011. dec. 1. 11:36

mar leirtam parszor a SZRTnek semmi baja a pokerrel, az online sportfogadasban van a sok love, arra akarja ratenni a mancsat, de csk a pokeren keresztül tudta tamadni ezeket a cegeket a mediaban
a verseny bojkottjanak amugy en se latom sok ertelmet

Bumbanas
Válasz Kreta kommentjére
2011. dec. 1. 12:14

1. epizód - Fla5h
Szerencsejáték Zrt.
Köszi, hogy okosodhattam!

Megjelent a 2. rész. Elég uncsi kezd lenni.

sawwee
Válasz reservoir kommentjére
2011. dec. 1. 12:26

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint NEM TUDSZ szabályosan adózni. Eltekintve attól, hogy a nyereményed után nem csak SZJA-t, de TB- és nyugdíjjárulékot is kéne fizetned (ami így együtt a nyereményed 60%-nál is nagyobb részét vinné el), a veszteségeket és a nyereségeket nem állíthatod szembe. Tehát MINDEN itm-mel végződő SNG, MTT vagy megnyert CG pot után adóznod kéne (az említett kondíciók szerint), míg az elvesztett versenyeket és pot-okat nem írhatod le veszteségként.
Végeredmény: sokkal-sokkal több adót kéne fizetned, mint amennyi a bevételed.

zorck
Válasz sawwee kommentjére
2011. dec. 1. 12:42

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint NEM TUDSZ szabályosan adózni. Eltekintve attól, hogy a nyereményed után nem csak SZJA-t, de TB- és nyugdíjjárulékot is kéne fizetned (ami így együtt a nyereményed 60%-nál is nagyobb részét vinné el), a veszteségeket és a nyereségeket nem állíthatod szembe. Tehát MINDEN itm-mel végződő SNG, MTT vagy megnyert CG pot után adóznod kéne (az említett kondíciók szerint), míg az elvesztett versenyeket és pot-okat nem írhatod le veszteségként.
Végeredmény: sokkal-sokkal több adót kéne fizetned, mint amennyi a bevételed.

tudsz szabályosan adózni
16%adó+EHO=40%,már akinek kell EHO-t fizetnie.
Olvasd el miről is van szó,ne kelts pánikot rémhírekkel!
APEH Portl - Az e-kereskedelem

Élő ügyfélszolgálat