... ha nem fizetsz adot es TB-t, akkor a mento sem jon ki erted, ha szivinfarktust kapsz egy nagyobb bad beat miatt, vagy mehetsz folduton a pokertalalkozora, mert az utat nem fogja megepiteni senki szerelembol...
És itt be is fejeztem a politikát, mert ez a közösség jobbat érdemel mint ez az alantas politika ami ebben az országban folyik.
Van közel 8 milla felnőtt kis országunkban, na adózzon szépen mindenki ugyanannyit, s ebből finanszírozzák az állami szolgáltatásokat. Elvégre mindenki igényt tart rájuk nem? Jó tudom, ez így képtelenség, de még mindig jobb, mint ahogy most történik a közteherviselés.
Mivel ez a fórum arra hivatott, hogy pókertudásunk fejlesszük
Nem tudok eligazodni a mai helyzetben. Valaki segítsen már, aki hasonló cipőben jár.
Mit tegyen az, akinek az élő és online pókeren kívül semmilyen egyéb jövedelme sincs. Várja ölbetett kézzel a vagyonosodási vizsgálatot? Van már precedens? Megbaszhat/megbaszott ezért az Apeh akárkit is?
Szerintem elég speciális helyzet, az ha valakinek nincs más jövedelme ezen kívül...
Nem tudok eligazodni a mai helyzetben. Valaki segítsen már, aki hasonló cipőben jár.
Mit tegyen az, akinek az élő és online pókeren kívül semmilyen egyéb jövedelme sincs. Várja ölbetett kézzel a vagyonosodási vizsgálatot? Van már precedens? Megbaszhat/megbaszott ezért az Apeh akárkit is?
Szerintem elég speciális helyzet, az ha valakinek nincs más jövedelme ezen kívül...
Értem, én is kb. így állok a dologhoz, és nincsenek azért álmatlan éjszakáim emiatt... Mégis érdekelne, azoknak a hozzáállása a dologhoz, akik hozzám hasonlóan évek óta KIZÁRÓLAG ebből élnek, esetleg "nagyobb" pénzeket is összeszedtek.
Értem, én is kb. így állok a dologhoz, és nincsenek azért álmatlan éjszakáim emiatt... Mégis érdekelne, azoknak a hozzáállása a dologhoz, akik hozzám hasonlóan évek óta KIZÁRÓLAG ebből élnek, esetleg "nagyobb" pénzeket is összeszedtek.
Egyik kedvenc történelmi személyiségem, Attila ezt anno megoldotta Róma többszöri megzsarolásával :eek:, .
Amúgy részemről, én az éves jövedelmem 20%-át leadóznám ha arról lenne szó, de ehhez kéne egy átlátható jogszabály ami alapján ellehetne járni, és az hogy a leadózott pénzt ne lopják el...
Tudom hogy ez Magyarország ezért írtam hogy ne lopják el :)