Annyi nem elég hogy hozod befele az országba a pénzt és itt ba**od el ?!
Azért külföldön is szívatják a jónépet az adóhivatalok. A konkurens oldal is írt erről egy cikket.
Finoman szólva is az ideg szétba**na ha így lenyúlnának....
Én nem értem a nagy felháborodásotokat.
Egy átlagos magyar ember a fizetésének a 40%-át leadózza...és legalább olyan kemény munkát végez mint aki az online pokerből él (bár mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy sokkal keményebbet).
Persze az más kérdés, hogy az adók nagyon magasak..de amíg így vannak addig nem azért kellene háborogni, hogy a pokereseknek is(!) kell adózni..
Én nem értem a nagy felháborodásotokat.
Egy átlagos magyar ember a fizetésének a 40%-át leadózza...és legalább olyan kemény munkát végez mint aki az online pokerből él (bár mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy sokkal keményebbet).
Persze az más kérdés, hogy az adók nagyon magasak..de amíg így vannak addig nem azért kellene háborogni, hogy a pokereseknek is(!) kell adózni..
Egyetertek.
Pont az iment szamoltam ki, hogy 10 eves munkas palyafutasom soran (orvos, kereskedo, programozo - ebben a sorrendben) kb 15 milla adot fizettem. Ja, azt nem is szamolva, hogy a leadozott penzembol tovabbi 20-25%-ot, ha venni is akartam rajta valamit...
Ennyi penzbol mar kertes hazam lenne...
Adó volt,van és lesz is nem ezzel van a baj én is dolgozok 17 éves korom óta, táppénzen sem voltam soha és rendes adózó vagyok :)
Engem csak a póker utáni adó idegesítene mert habár azt is leszarnám ha fizteni kellene csak tudnám hogy nem más zsebét tömöm ezzel.
Minden adoval mas zsebet tomod. Igy van ez minden orszagban. Legfeljebb a tibeti Lama nem sikkasztana el, de Tibet mint onallo orszag nem letezik.
Minden adoval mas zsebet tomod. Igy van ez minden orszagban. Legfeljebb a tibeti Lama nem sikkasztana el, de Tibet mint onallo orszag nem letezik.
Ja, meg az a tibeti láma is dalai, de ez már részletkérdés.:)
Ez is elég nagy lenyúlás:
Sport Géza - Sport - Dánia 1,4 milliárdot kaszált a pókervébén